Gimnastică: Şapte medalii pentru România la Moscova

Gimnasta Larisa Iordache a cucerit, duminică, medalia de aur la bârnă şi pe cea de argint la sol, iar Diana Bulimar a obţinut  argintul  în finala la bârnă şi bronzul la sol, la Campionatele Europene individuale de la Moscova. La băieţi, Flavius Koczi a obţinut medalie de argint la sărituri.

Larisa Iordache este campioană europeană la bârnă, după o execuţie excepţională, cu un exerciţiu fără greşeală şi cu un grad de dificultate foarte ridicat în finala la bârnă, pentru care a obţinut un punctaj de 15266, în timp ce Diana Bulimar a obţinut argintul cu un exerciţiu foarte bun, de dificultate 6, pentru care a obţinut nota 14,833.

Diana Bulimar a intrat a treia în finala de la bârnă şi a fost notată cu 14.833, obţinând medalia de argint. Larisa Iordache a fost a şaptea pe lista de start, evoluţia sa foarte bună fiind notată cu 15.266. Medalia de bronz a revenit rusoaicei Anastasia Grishina (14.366).
Pe locurile următoare s-au clasat Carlotta Ferlito (Italia) cu 14,066 şi Jurkowska (Polonia) – 13,866.

Larisa Iordache a câştigat, sâmbătă, şi medalia de argint în finală la sărituri, la Campionatele Europene individuale de la Moscova. Vineri, Larisa a obţinut şi argintul în concursul individual compus, în timp ce Diana Bulimar s-a clasat pe locul 4.

Continuarea pe TVR.ro

Foto: tvr.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.