Guvernarea PSD-ALDE deschide noi șantiere ca să sape după șpagă

Toate partidele care s-au perindat pe la guvernare au rămas corigente la capitolul infrastructură. Corupția și indicațiile de peste graniță, pe care politicienii le-au respectat cu sfințenie, au adus România într-un top rușinos: fiecare cetățean are alocați doar 3 cm de autostradă.

Recordul negativ pălește în fața ambiției demnitarilor care vor să-și întărească pozițiile în fiefuri cu orice preț.  Ca dovadă a puterii lor, au căutat să le treacă autostrada prin faţa porţii şi pentru asta au sacrificat alte lucrări care putau fi finalizate.

Ba să fie „Autostrada Olteniei” și să treacă prin Târgu- Jiu ca să se mândrească și Victor Ponta cu ceva,  ba să-i spună „Valahia Expres”, dar să ajungă neapărat la Alexandria ca să-i înflorească afacerile lui Liviu Dragnea.

Între timp s-a molipsit și Sorin Grindeanu de boala colegilor din partid. Vrea și el autostrada lui. Să plece de la Timișoara și să ajungă până la Pancevo (Serbia). Și uite așa finanțarea se va muta de la alte lucrări pentru că, nu-i așa, premierul vrea și el să-și lege numele de un proiect măreț.

Dacă ar fi doar un  joc al orgoliilor, poate că nu ar fi atât de grav. Cunoscându-i însă pe social-democrați, am convingerea că la mijloc sunt comisioane grele. Nu le mai pot lua din vechile lucrări, așa că sapă noi șantiere în căutare de șpagă.

Dănuț Pop

Președinte Partidul Ecologist Român

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.