Hai la film! – de pe 13 aprilie „Romania Neimblanzita” intra in cinematografe

România neîmblânzită, un film impresionant despre natura României, se lansează, în luna aprilie, în cinematografe.

AUCHAN RETAIL ROMÂNIA DĂ STARTUL UNUI AMPLU ȘI INEDIT PROIECT DE RESPONSABILITATE SOCIALĂ CE ARE ÎN CENTRUL SĂU FILMUL DOCUMENTAR “ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ”

După ce, în 2017, Auchan a realizat cea mai mare acțiune privată de plantare din România, demersurile de protejare a mediului continuă.

Auchan a decis să marcheze împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire a României printr-un proiect de anvergură, ale cărui acțiuni se vor desfășura pe întreaga perioadă a anului 2018.

Filmul de lung metraj ROMÂNIA NEÎMBLÂNZITĂ, ce stă la baza acestui proiect, este o producție unică, importantă, care dezvăluie frumusețea sălbatică a României, frumusețe nealterată, neprelucrată, magică, dar vulnerabilă, în același timp.

“Natura frumoasă din țara noastră este un motiv de bucurie pentru toți românii și implicit pentru cei 10.000 de angajați ai Auchan. Pornind de la acest adevăr, împreună, am decis să le oferim românilor un dar. Aceasta a fost motivația simplă de la care am demarat realizarea proiectului. Natura în mijlocul căreia trăim, dar pe care rareori o contemplăm, este fragilă. Stă însă în puterea noastră să o conservăm.
«UNELE LUCRURI TREBUIE PĂSTRATE AȘA CUM SUNT» – este mesajul pe care dorim să-l transmitem. Este o invitație la cunoaștere, responsabilitate și prețuire. Este, în acelasi timp, o poveste despre România, acea Românie ascunsă pe care, în 2018, vă propunem să «o privim în ochi»”, Ionuț Ardeleanu, Director general, Auchan Retail România.

Filmul este susținut de Auchan Retail România și de ONG-ul de mediu The European Nature Trust și realizat de casa de producție britanică Off the Fence.

Pelicula și-a făcut debutul internațional pe 18 martie, la Washington, în cadrul unui festival de film ecologic, urmând ca, pe 9 mai, la Londra, să fie proiectată în cadrul unei gale la BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

În cinematografele din România, filmul va fi distribuit de Transilvania Film, iar premiera va avea loc pe data de 13 aprilie 2018.

Documentarul România neîmblânzită este un pas important în construirea unor demersuri viitoare de susținere a unor cauze ecologice.

www.romanianeimblanzita.ro

www.facebook.com/romanianeimblanzita

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.