Halloween la Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa” invită toți curioșii și toți curajoșii să petreacă ziua de Halloween în expoziția permanentă, cu fauna lumii.

 

În data de 31 octombrie, în intervalul orar 10.00 – 20.00, vă invităm să petreceți Halloween-ul la Antipa.

 

Pisici negre, mamifere vampir”, insectivore “demoni” și alte creaturi, care înfricoșează lumea de secole, vor fi supuse cercetării pentru a descoperi adevarul științific. Încă din trecut, oamenii au dat diferitelor  animale semnificații malefice sau angelice, asociindu-le norocului sau ghinionului. Mitologia diferitelor popoare a dat animalelor o simbolistică care nu are însă legatură cu realitatea.

 

Vă așteptam la Antipa, să povestim și să facem dreptate speciilor pe nedrept acuzate ca fiind mesageri ai răului.

 

Vă invităm la un ghidaj special, care vă va surprinde, pentru ca alături de specialiști să stabilim limita dintre legendă și adevăr.

 

Vino și tu să căutăm în Muzeu, animalele pentru care este de secole Halloween, pentru a învăța dar și pentru a ne amuza pe seama “zvonurilor” despre acestea!

 

În această zi specială se vor ține 5 ghidaje tematice începând cu ora 11.00; 11.15; 13.30;17.00 și 17.15.

            Costurile de participare sunt de 10 lei/participant, iar înscrierile se pot face în limita a 25 de locuri / grupă, la telefon: 021.312.88.26, tasta 5 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.