Handbaliștii de la CSM București, ”îngeri” pentru micuții cu probleme

Sfârșitul lui decembrie înseamnă și finalul campaniei ”Luna Faptelor Bune”, inițiată de CSM București. Jucăriile de pluș, cărțile și jocurile aduse de fani în schimbul biletului la meciurile ”tigrilor”, dar și cele primite de la sportivi au ajuns la destinatari.

CSM București și ”Asociația Taxiul cu Bomboane” au făcut echipă pentru a aduce zâmbete pe fețele copilașilor de la Școala Gimnazială Specială Sfântul Nicolae.

Trei dintre handbaliștii vicecampioanei, Ionuț Ciobanu, Ionuț Ramba și Chike Onyejekwe (toți componenți ai echipei naționale în ultimii ani) au fost ”îngeri” pentru micuții care i-au așteptat dornici de afecțiune și extrem de curioși să-i cunoască. Rând pe rând, toți copiii au primit cadouri din partea celor trei sportivi, care s-au ”topit” rapid sub îmbrățișările piticilor.

”Am trăit niște emoții pe care până acum nu le-am mai simțit. Sunt fericit că am reușit să bucurăm aceste suflete inocente” – Chike Onyejekwe, extremă CSM București.

”A fost o întâlnire foarte frumoasă. Suntem fericiți că am putut să le dăruim cadouri celor mici, care s-au bucurat să ne cunoască. Momentele au fost foarte emoționante, eu nu am mai făcut acest lucru până acum” – Ionuț Ramba, inter CSM București.

”Știam că sunt copii speciali și mă bucur că le-am oferit clipe de fericire. Pentru mine a fost foarte emoționant. Sincer, am văzut bucurie adevărată în ochii lor când ne-au întâlnit” – Ionuț Ciobanu, portar CSM București.

Costumat și mereu pus pe glume cu cei mici, Cristian Roman, omul care face eforturi uriașe pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme, a fost încântat de colaborarea cu clubul CSM în acest proiect de suflet.

”Copiii speciali sunt ușor ocoliți și nu prea primesc vizite. A fost ceva ieșit din comun să vină la ei cea mai colorată gașcă și cei mai titrați campioni. Maturi ajungând, n-o să uite acest moment. Sportivii au fost mai mult decât ajutorii lui Moș Crăciun. Au fost Zeii Olimpului coboriți în lumea îngerilor. A fost o simbioză între forță și suflet. Campionii sufletului și ai sportului s-au alăturat în cel mai frumos proiect, ”Ciorăpelul cu bomboane” – Cristian Roman, ”Asociația Taxiul cu Bomboane”.

Ștefan GĂVAN

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.