Hotelierii din Cipru și Grecia angajează peste 2000 de tineri din România

Peste 40 de hoteluri și resorturi de lux din Grecia și Cipru vor fi prezenți la târgurile de joburi organizate de ICEPWORLD ROMÂNIA. Aflată la Ediția XI, târgul de joburi HappySummer JobFair, promite peste 2000 de joburi în industria hotelieră. Târgurile vor avea loc în București, Hotel IBIS CASA POPORULUI, Etaj 1, în datele 9, 10, 11, 23 și 24 Martie.

Sunt așteptați toți tinerii cu vârsta între 18 si 30 ani, absolvenți de liceu, vorbitori de limbă engleză sau alte limbi străine (de preferat germană, rusă, franceză și greacă) care își doresc un loc de muncă în străinătate la unul din hotelurile sau resorturile exclusiviste din insulele Cipru, Creta, Rhodos, Kos, Corfu. Se caută atât persoane calificate cu experiență în domeniul ospitalier, dar și tineri fără experiență.

Locurile de muncă disponibile sunt: recepționer, valet, ospătar, ospătăriță, barman, barmaniță, animator copii, cameristă, spa assistant, masseur, salvamar, ajutor bucătar, grădinar, lucrător mentenanță.

Contractele de muncă sunt sezoniere, tinerii vor semna la târg oferte pentru o perioadă de 3, 6, 8 sau 12 luni, începând munca în perioada aprilie – iunie.

Tinerii angajați vor putea câștiga între 450 și 700 EURO NET/lună în funcție de experiența și postul ocupat, cazarea și mesele fiind asigurate gratuit de angajatori. Tinerii își pot suplimenta veniturile prin bonusuri și tipsuri frecvente în industria ospitalității.

Prin programul Hospitality Training Greece & Cyprus oferit de ICEPWORLD, tinerii care se află la începutul carierei sau care nu au experiență în câmpul muncii, vor obține un loc de muncă în domeniul hotelier în Grecia sau Cipru, vor participa la traininguri fiind instruiți conform standardelor internaționale, iar la sfâșitul contractului vor obtine un atestat profesional în ospitalitate recunoscut internațional.

Înființată în anul 2003, Icepworld România este o companie de recrutare și formare profesională în industria ospitalității, care oferă programe de schimb intercultural, locuri de muncă și programe de studii în Europa, SUA și Canada, precum și programe de studii în turism și industria hotelieră cu dublă certificare (Europeană și Americană). Mii de tineri din Romania au avut șansa să lucreze și să studieze în străinătate prin Icepworld. Icepworld România face parte din Icep World Group, fiind prezent în mai multe țări ca SUA, Anglia, Spania, Franta, Turcia și Romania.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.