Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac organizează un concurs foto

La finalul lunii martie, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va fi gazda unui concurs de fotografie, la care sunt bineveniți atât profesioniști, cât și aspiranți la acest statut. Amfitrionul evenimentului va fi fotograful american Scott Eastman.

Candidații se vor înscrie, gratuit, până pe 8 martie. Numele celor cinci fotografi care vor intra în competiție vor fi anunțate pe 12 martie. Ceremonia de desemnare și premiere a câștigătorului este programată pe 22 martie, la Bâlea Lac. Concursul va consta într-o ședință foto, organizată pe parcursul a două zile, din 21 martie până în 23 martie 2013, la Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac. Dintre fotografii care vor completa formularul de înscriere, Scott Eastman va alege cinci. Cea mai bună lucrare va fi premiată cu 2.500 de lei.

Taxa de participare la concurs pentru fotografii selecționați este de 250 lei. Ea acoperă o noapte de cazare la Hotelul de Gheață, o noapte de cazare la Cabana Bâlea Lac, toate mesele – de joi (inclusiv prânz) până sâmbătă (inclusiv mic dejun) -, o indemnizație rezonabilă pentru băuturi și un drum dus-întors, cu telecabina, la și de la Bâlea Lac. Valoarea serviciilor oferite este de 1.000 lei. Toți finaliștii vor beneficia și de o noapte de cazare gratuită, pentru două persoane, la Hotelul de Gheață, în sezonul 2014.

Înscriere: Fotografii interesați trebuie să trimită un link către site-ul lor sau un portofoliu de zece fotografii, prin www.wetransfer.com, la adresa: scott@eastmanphoto.com, împreună cu o scurtă descriere a activității, un CV și informații de contact.

Detalii juridice: Participanții își păstrează drepturile de autor pentru fotografiile lor. “Hotelul de gheață”, “Concurs foto Hotelul de gheață, cu fotograful american Scott Eastman” și “Eastman Photo SRL” primesc dreptul de a folosi 15 fotografii pentru promovarea Hotelului de gheață, precum și a acestui concurs și a edițiilor viitoare. Creditul foto va fi acordat pentru fiecare utilizare a fotografiilor, cu excepția cazului în care acestea sunt folosite ca miniaturi.

Eligibilitate: la concurs pot participa fotografi profesioniști sau amatori, care au împlinit 18 ani și nu sunt angajați ai Hotelului de gheață sau ai Eastman Photo SRL.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.