“Hoteluri de iarnă” pentru autovehiculele locuitorilor sectorului 2

Primarul Neculai Onţanu a lansat o iniţiativă unicat, în Bucureşti, prin deschiderea  primelor două „hoteluri de autovehicule” pentru locuitorii sectorului 2, care nu circulă iarna cu autoturismele proprietate personală, parcările având o capacitate totală de 550 de locuri.

    Începând de  marţi, 28 ianuarie a.c., ora 18.00, cei interesaţi au la dispoziţie un număr de 250 de locuri de parcare în incinta Hotelului Caro, situat pe Bulevardul Barbu Văcărescu, numărul 164, precum şi alte 300 de locuri în incinta fostei S.C. Prodplast S.A., situată pe strada Ziduri Moşi numărul 23.

    Toţi cei care nu circulă cu autovehiculele pe timpul iernii le pot lăsa, gratuit, în siguranţă, până la data de 1 martie a.c., în locurile special amenajate care beneficiază de pază specializată, singura condiţie impusă fiind aceea de a le parca minim o săptămână.

  “Hotelurile de iarnă pentru autovehicule” reprezintă o alternativă de parcare civilizată pentru cei care nu folosesc frecvent maşinile, eliberând, astfel, noi locuri de parcare pentru cei care le utilizează zilnic.

     În felul acesta este eliminat riscul ca autovehiculele în cauză să fie sparte sau avariate în perioada în care nu sunt folosite.

    În cazul parcării de la Hotelul “Caro”, ”cazarea” autovehiculelor se va face, personal, de către proprietar care va prezenta, la recepţia hotelului, actul de identitate, care să ateste, obligatoriu, că domiciliază pe raza sectorului 2.

   La parcarea din incinta fostei S.C. Prodplast S.A. autovehiculele se pot gara cu aceeaşi condiţie impusă proprietarului, acesta trebuind să probeze că este locuitor al sectorului 2.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.