În Capitală, se circulă bine după prima zăpadă

Autorităţile din Capitală nu au mai fost luate prin surprindere de venirea zăpezii. Odată cu apariţia primilor fulgi de nea de marţi seara, zeci de utilaje de deszapezire au fost scoase pe bulevarde. Miercuri dimineaţa, la muncă au ieşit şi angajati de la Administratia Străzilor ca să cureţe trecerile de pietoni, refugiile staţiilor de transport în comun şi intrările în spitale şi în instituţiile publice.

În sectorul 1 sunt în teren şase utilaje Romprest, în sectorul 2 sunt 14 de la Supercom, în sectorul 3 – nouă ale Rosal, în sectorul 4 – şase ale REBU, în sectorul 5 – şase de la Romprest, iar în sectorul 6 – şase de la Urban.

Carosabilul este curat, dar se circulă în condiţii de iarnă.

Aproximativ 90 de oameni fără adăpost au primit mâncare, ceai cald şi au înnoptat în adapostul social Sfântul Ioan de pe Theodor Palady.

În schimb, vântul puternic a produs pagube în Capitală: Şase maşini au fost avariate

Şase maşini au fost avariate de copaci care s-au prăbuşit din cauza vântului, miercuri dimineaţă. Incidentele au avut loc pe străzi din sectoarele 5 şi 6, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit lui Daniel Vasile, incidentele au avut loc între orele 07.00 şi 09.00, două pe Bulevardul Iuliu Maniu, trei pe strada Râul Dorna, din Sectorul 6, iar un altul pe Aleea Platanului, în Sectorul 5.

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării sunt, de marţi seară până miercuri, la ora 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.