În Sectorul 4, campanie de prevenire a infracţiunilor de înşelăciune

Miercuri, 31 Iulie 2013, la orele 10.30, Primăria Sectorului 4 şi Inspectoratul General al Poliției Române, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, vor demara o amplă campanie de informare și conștientizare, intitulată Un telefon marca „ACCIDENTUL”.
În acest demers, la iniţiativa Primarului Cristian Popescu – Piedone, cele două instituţii beneficiază de susţinerea temeinică a Directorului Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, Maestrul Alexandru Arşinel, invitat special în cadrul acestei activităţi. Din nefericire, la începutul lunii iunie a.c., actorul s-a aflat în neplăcuta postură de a deveni victima infractorilor care “preferă” acest mod de operare în săvârşirea infracţiunii de înşelătorie denumită “ACCIDENTUL”.
Acţiunea se va desfăşura în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 4, adresându-se, într-o primă etapă vârstnicilor cuprinşi în programele de protecţie socială, categorie considerată extrem de vulnerabilă şi cu risc sporit, pe segmentul de criminalitate menţionat.
Necesitatea demarării acestei campanii de informare şi conştientizare a fost evidenţiată în contextul numărului mare de sesizări, primite la nivelul unităţilor de poliţie din mai multe judeţe şi Capitală, prin intermediul cărora cetăţenii au semnalat comiterea unor fapte de înşelăciune prin intermediul telefonului, cu mod de operare specific metodei “ACCIDENTUL”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.