Incalzire ecologica pentru scolile din mediul rural

SC Online Milenium SRL , editor al publicatiei Jurnalul Bucurestiului , sprijina initiativa a doi ingineri , cu doctoratul in biochimie avand si experienta unei activitati in strainatate de cca. 8 ani . Acestia propun realizarea unor instalatii care sa utilizeze resturi vegetale pentru producerea apei calde [temperatura de pana in 65 de grade]. In prezent , este interzisa arderea resturilor vegetale .

Cei doi specialisti , ing. dr. in biochimie Mihai Rissdorfer si ing. dr. in biochimie Madalina Ilis considera ca aceste instalatii ar fi utile si eficiente in incalzirea scolilor din mediul rural . Incalzirea scolilor s-ar realiza prin utilizarea apei calde produse de aceste instalatii .
Costul redus [in jur de 5.000de euro] si o fiabilitate mare prezinta un mare avantaj .
Deasemenea , dupa epuizarea unui ciclu [cca 6 luni] , rezulta un ingrasamant ecologic care poate fi utilizat in instruirea elevilor in practicarea gradinaritului ecologic .
Scolile si primariile rurale interesate de aceasta intiativa se pot adresa domnului Rissdorfer , pentru mai multe amanunte , la tel. 0728.910.090 sau prin email : contact@jurnalulbucurestiului.ro sau mihai.rissdorfer@yahoo.com

ONG-urile , fundatiile , persoanele fizice sau juridice , interesate de aceasta initiativa pot lua legatura , pentru mai multe informatii , cu domnul Mihai Rissdorfer .

Administrator SC Online Milenium SRL
ec. Nicolae Iliescu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.