Începând de vineri, Casa de bilete TNB se închide!

În baza prevederilor Decretului nr. 195/2020 privind instituirea Stării de urgență pe teritoriul României  și în conformitate cu măsurile stabilite de autorități care decurg din aplicarea acestui Decret,  sunt suspendate toate spectacolele și manifestările publice desfășurate în incinta Teatrului Național „I.L. Caragiale” București  pe toată perioada existenței stării de urgență.   

Date fiind măsurile stabilite de autorităţi, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea Coronavirusului – SARS-Cov2, întreaga activitate a Casei de bilete se suspendă, începând cu data de 01 aprilie 2020, pe întreaga perioadă  a existenţei stării de urgenţă.

Casa de bilete a TNB va mai fi deschisă doar până vineri, 27 martie 2020, între orele 12.00 – 15.00!

Pentru recuperarea biletelor online nu este nevoie să faceți nimic.

Partenerii noștri, myStage, vor anula, în mod automat, toate comenzile efectuate.

Veți primi o notificare în momentul anulării fiecărei comenzi pentru spectacolele din perioada 16 martie – 16 aprilie 2020 – ne informează  myStage.

Având în vedere numărul mare de anulări, cauzat de instituirea stării de urgență, procesarea anulărilor se face în ordinea reprezentațiilor.

Astfel, durata anulării poate varia. Vă asigurăm că depunem toate eforturile efectuării retururilor într-un timp cât mai scurt. În cazul în care este nevoie de orice informație, myStage vă va contacta pe adresa cu care ați făcut achiziția”.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.