ÎNSCRIERE CU DISCOUNT LA STRESS CONGRESS 2022, CU PRILEJUL ZILEI INTERNAȚIONALE A MEDICULUI!

Medicii, psihologii, studenții, farmaciștii, asistenții medicali și orice persoană interesată sunt invitați să se înscrie la cea de-a V-a ediție a Stress Congress 2022, cu tema: „Stresul, provocare multidisciplinară în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare”, care se va desfășura în perioada 6-8 Octombrie 2022, on-line, din Sala de Consiliu a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București (Bld. Eroii Sanitari nr. 8, Sector 5), având o durata de 3 zile, cu peste 8 ore în fiecare zi.

STRESS CONGRESS este un eveniment Național cu participare Internațională, organizat anual sub Înaltul Patronaj al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, în colaborare cu Fundația Ana Aslan Internațional, fiind destinat profesioniștilor din sănătate și tuturor persoanelor interesate.

Evenimentul va asigura o abordare interdisciplinară a stresului, având un program complex, de excelență (structurat în 17 paneluri, trei mese rotunde, un hackaton, un concurs de e-poster, pentru medici/cercetători), vizând analiza stresului în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare, politicile de sănătate publică, medicina longevității, stresul oncologic, starea de stres postcovid și în perioada de criză, perspective clasice și alternative în abordarea stresului, recuperarea medicală, importanța psihoterapiei în managementul stresului, tehnici de relaxare, cercetarea științifică și tehnologia avansată pentru o viață sigură și independentă.

Stress Congress 2022 are un program complex, de excelență, incluzând peste 60 de lectori din diverse specialități și domenii de expertiză, nume sonore din medicina românească (Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Prof. Univ. Dr. Simona Ruță, Prorector pentru cercetare științifică, Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Conf. Univ. Dr. Diana Păun, Consilier Prezidențial, Academician Prof. Univ. Dr. Alexandru-Vladimir Ciurea, Academician Prof. Univ. Dr. Virgil Păunescu, Academician Prof. Univ. Dr. Anca Grosu, Prof. Univ. Dr. Constantin Dulcan, Prof. Univ. Dr. Eugen Dumitru, Prof. Univ. Dr. Mariana Jinga, Prof. Univ. Gabriela Radulian, etc.), dar și specialiști de top pe plan internațional (Prof. Dr. Amos Korczyn, Israel, Dr. Mihaela Rușitoru, Paris, Prof. Univ. Dr. Nick Guldemond, Olanda, Prof. Univ. Dr. Steven Sclan, S.U.A, , Prof. Univ. Dr. Cristian Boru, Italia, Andy Bleaden, UK, Prof. Kazumasa Yamada, Japonia, Carina Dantas, CEO of SHINE 2Europe).

În premieră, în acest an, în deschiderea Stress Congress 2022, este programată masa rotundă, cu tema: „Contextul geopolitic și de sănătate în managementul stresului și politicile publice”, la care va avea acces și mass media, fiind invitați să participe reprezentanții autorităților publice competente, la cel mai înalt nivel: Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, Prof. Univ. Dr. Vasile Dîncu, Ministrul Apărării Naționale, Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Conf. Univ. Dr. Diana Păun, Consilier Prezidențial, Departamentul de Sănătate Publică, Prof. Univ. Dr. Emil Constantinescu, Președintele României în perioada 1996-2000, Prof. Univ. Dr. Adrian Curaj, Director General, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), Dr. Cristian Bușoi, Europarlamentar, Comisia de Sănătate a Parlamentului European, Prof. Univ. Dr. Cristina Pârvu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Prof. Univ. Dr. Mihnea Costoiu, Rectorul Universității Politehnica București, Prof. Univ. Dr. Dragoș Vinereanu, Prorector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Prof. Univ. Dr. Cătălina Poiană, Prorector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Oana Sivache, Director General Adjunct Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB, Dr. Bogdan Furtună, Managerul Spitalului Clinic Colțea, General de brigadă – Dr. Florin Oancea – Comandant (Director General) al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare Medico – Militară „Cantacuzino”.

STRESS CONGRESS 2022 înseamnă:

  • 3 zile de congres, cu cca. 24 de ore dedicate analizei multidisciplinare a stresului, inclusiv din perspectiva valorificării rezultatelor cercetării științifice și inovării;
  • Abordarea interdisciplinară a stresului și un program complex, de excelență, structurat în 17 paneluri, trei mese rotunde, un hackaton, un concurs de e-poster pentru medici/cercetători;
  • Peste 60 de lectori români și internaționali din diverse specialități și domenii de expertiză, cu prezentări de înalt nivel științific și universitar;
  • Diplomă de participare, pentru studenți;
  • Diplomă de participare, cu confirmarea creditelor profesionale pentru medici (18 credite EMC) și pentru asistenți (10 credite EMC);
  • Corelația între stres și diferite patologii, între medicină, psihologie, cercetare științifică, inovare, inclusiv în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare;
  • O sesiune specială dedicată cercetării științifice, în care vor fi prezentate informații de interes, oportunități de finanțare, dificultăți, inclusiv propuneri de îmbunătățire a procedurilor, bune practici, programe de cercetare aflate în derulare, etica cercetării, etc.;
  • Un concurs de e-poster, dedicat medicilor/cercetătorilor;
  • Noutăți la nivel national, european și internațional în domeniile vizate de Stress Congress 2022.

Medicii/cercetătorii sunt invitați să se înscrie până pe 28.09.2022 la Secțiunea e-POSTER a Stress Congress 2022.

Toți participanții înscriși cu lucrări eligibile la Secțiunea e-POSTER vor primi un voucher de participare gratuită la ediția a VI-a a Stress Congress 2023, iar premianții vor fi menționați/publicați în Revista științifică Brain Aging International Journal, numărul din decembrie 2022 (revistă medicală și de cercetare științifică, semestrială, publicată în limba engleză, recunoscută în lumea medicală).

Cu prilejul Zilei Internaționale a Medicului, medicii, medicii rezidenți, medicii pensionari care se vor înscrie la Stress Congress 2022  în perioada 20.09-01.10.2022 vor beneficia de un discount de 100 lei.

Cu prilejul începutului anului universitar 2022-2023, studenții care se vor înscrie la Stress Congress 2022 în perioada 20.09-03.10.2022 vor beneficia de un discount de 100 lei.

Programul evenimentului este disponibil aici: https://stresscongress.org/#program.

Înscrierile se realizează pe platforma: https://stresscongress.org/inscrieri/.

Chair Congress este Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, care a formulat următoarea invitație: „Invităm toți profesioniștii din sănătate să se înscrie și să participe la Stress Congress 2022, eveniment național de excelență, cu participare internațională, aflat la cea de-a V-a ediție (ediție aniversară), în care vor fi prezentări academice și universitare la cel mai înalt nivel, vizând abordarea interdisciplinară a stresului, precum și intense dezbateri,în cadrul celor trei mese rotunde și a unui hackaton, analize, prezentări de soluții/bune practici în noile paradigme medicale, sociale, economice și militare. Menirea profesioniștilor din sănătate este ca, dincolo de îngrijirile și terapiile aplicate, să readucă tuturor speranța, să învețe pacienții să se bucure de sănătate, folosindu-se de Arta care este Medicina Longevității și a gestionării inteligente a stresului, precum și de cele mai bune produse și servicii din domeniu, de cercetarea științifică, de inovare, de digitalizare, de bunele practici din domeniu, la nivel național și internațional, care vor fi prezentate în cadrul Stress Congress 2022”.

Vă așteptăm la a Stress Congress 2022, eveniment de excelență, național cu participare internațională, dedicat analizei multidisciplinare a stresului!

Mulțumim mass-mediei pentru colaborare și pentru mediatizarea Stress Congress 2022!

Mulțumim și partenerilor Stress Congress 2022!

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.