Înspăimântat de o fantomă

Când eram mai mică, eram foarte pasionată de filmele de groază dar și de emisiuni care aveau ca scop descoperirea spiritelor rele și exorcizarea acestora.

Știu că pare puțin ciudat dar din această pasiune, a luat naștere o altă poveste de-a mea.

Era seară, familia Wiliams, formată din Roberta și Emil, alături de copiii acestora, Beatrice și David, își împachetau bagajele, deoarece erau nevoiți să se mute din oraș din cauza cheltuielilor mult prea mari.

A doua zi, au cărat bagajele la mașină și au pornit la drum.

Noua lor casă era foarte diferită, avea o grădină plină de flori și încăperea părea primitoare. Fiecare și-a ales camera în funcție de spațiu și preferințe. Când în sfârșit s-au instalat, fiecare se pregătea de culcare, fiindcă fusese o zi lungă și obositoare.

Beatrice ajunse în camera ei, se puse în pat și închise ochii, dar simți un aer rece și îi deschise imediat. Văzând că totul este în regulă, închise ochii hotărâtă să adoarmă, însă se auzeau zgomote ciudate din hol. Fata se sperie și dădu buzna în camera părinților pentru a le cere explicații. Mama ei, Roberta îi spuse că totul este în regulă și că e in doar imaginația sa.

După o noapte lungă și apăsătoare în noua casă, Roberta și Emil se pregăteau să plece la muncă, iar Beatrice la noua școală.

În timp ce ei luau micul dejun, sosi bunica pentru a rămâne acasă cu David. Când toată lumea părăsi casa, David o luă de mână pe bunicuța și o rugă să se joace împreună în camera lui. La un moment dat, un fior de aer rece puse stăpânire pe întreaga cameră, apoi se auzi un zgomot iar geamul se deschise brusc.

Bunica era puțin speriată dar nu voia să-l îngrijoreze pe băiat, îi spuse că totul este în regulă și că vântul a deschis cu putere geamul.

David, ascultând de bunica lui, se mai liniști și îi ceru un pahar cu apă. Bunica își iubea foarte mult nepoțelul și făcea cam orice doar ca să-i satisfacă toate dorințele, așa că dădu fuga la bucătărie să aducă apă pentru preferatul ei.

David stătea pe covor, jucându-se cu o mașinuță, deodată ușa șifonierului se deschise și ieși ceva invizibil, deoarece copilul nu vedea ce îl atacă. Băiatul urla după ajutor și era înspăimântat, căci nu știa ce se întâmplă cu el.

Când bunica intră în cameră, avu parte de un șoc. Își găsi nepotul întins pe covor, alb la față, cu simptome de sufocare. Speriată, dar cu un spirit de alertă înnăscut, sună imediat la urgențe și ambulanța sosi îndată.

Ascultând poveștile lui Beatrice și luând în calcul situația dramatică prin care trecu David, femeia se gândi că acea casă era bântuită. Chemă preotul pentru a sfinți casa, deoarece avea foarte mare încredere în puterea Lui Dumnezeu. La spital, doctorii nu-i descoperiseră lui David niciun fel de problemă de sănătate, însă o asistentă cu frica Lui Dumnezeu își dădu imediat seama că băiețelul era posedat.

În urma unei exorcizări, David scăpă de demon și reveni la normal. Când părinții s-au întors acasă, bunica le povesti totul. Șocați, aceștia și-au cerut iertare de la copii, fiindcă n-au avut încredere în ei și au luat decizia de a se muta imediat din acea casă plin de amintiri urâte.

Morala : Aveți încredere în Dumnezeu, vă protejează de orice rău! Nu vă neglijați copiii și ascultați și părerile lor.

Sursa foto : imagini Google

Alexandra Elena CHIRA

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.