Întâlnire cu Dodi și Roni : Ce se ascunde sub un strai frumos?

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Uninvented Kids vă invită sâmbătă, 11 martie de la ora 11:00 la o nouă întâlnire cu exploratorii Dodi și Roni împreună cu Alexandra Florina Popa, o cercetătoare a muzeului.
Tema întâlnirii de sâmbătă și, totodată, întrebarea lansată de Dodi și Roni este „Ce se ascunde sub un strai frumos?”. Cei doi le vor destăinui copiilor că există viețuitoare care, sub o înfățișare frumoasă și inofensivă pot ascunde și alte secrete.
În prima parte a întâlnirii, Alexandra le va face cunoștință copiilor cu Broscuța otrăvitoare pătată Patricia, Peștele de foc și Albina meliferă și le va povestii câteva curiozități ale acestora din mediul lor de viață. Așadar copii vor afla de fapt că aceste animale secretă substanțe toxice, otrăvitoare sau veninoase pentru a supraviețui sau a se hrănii.
În a doua parte a evenimentului, artiștii Companiei Uninvented Kids vor pune la încercare atenția și cunoștințele copiilor prin jocuri de ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre.
La final, puteți vizita expoziția temporară „Venin – Frumuseți de neatins” unde veți putea vedea și o parte dintre protagoniștii conferinței noastre.
Sunt invitați copii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani iar înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri. Taxa de participare este de 15 lei/copil.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.