Interes major pentru tehnologia blockchain și soluțiile Blockchain Engineering la Internet & Mobile World 2018

Lansată oficial în cadrul evenimentului Internet & Mobile World 2018, compania Blockchain Engineering a fost vizitată la stand atât de antreprenori români și străini, cât și de autorități ale statului. Tehnologia blockchain revoluționează deja mai multe industrii și promite o schimbare de paradigmă a relațiilor din societatea actuală, iar companiile care au nevoie să dezvolte sisteme sigure și transparente de stocare și gestionare a valorilor sau informațiilor sunt deja în căutare de soluții de programare blockchain.

 

Am fost foarte plăcut impresionați de numărul enorm de mare de companii interesate de această tehnologie revoluționarăde la start-up-uri românești, până la companii mari și investitori din străinătate. În plus, interesul arătat de sectorul public pentru această tehnologie ne bucură foarte mult. Sperăm ca, în viitor, administrația publică să implementeze cât mai multe soluții blockchain pentru a ușura și simplifica accesul populației la servicii publice și pentru creșterea gradului de transparență și siguranță a datelor și informațiilor.” a declarat Cezar Marin, CEO și fondator al Blockchain Engineering.

 

Blockchain Engineering este o companie specializată în programarea avansată și dezvoltarea de aplicații inovative folosind tehnologia blockchain, o tehnologie a viitorului în industrii precum: banking și plăți, securitate cibernetică, logistică, votare, transport de persoane, stocare date, gestionare energie, operațiuni guvernamentale, caritate, asigurări și multe altele.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.