Internet wireless gratuit în centrul Sibiului

Din 31 august Primăria Sibiu oferă internet wireless gratuit în cele trei pieţe centrale ale oraşului: Piaţa Mare, Piaţa Mică şi Piaţa Huet.

„Sibiul este un oraş turistic, pieţele centrale fiind un magnet pentru cei care ne vizitează oraşul. În egală măsură, centrul oraşului a devenit de ani buni locul preferat de întâlnire şi promenadă pentru sibieni. Faptul că asigurăm WI-FI gratuit va fi încă un punct în plus care să facă zona centrală şi mai atractivă, inclusiv pentru tinerii care utilizează mult aceste servicii pentru a se informa şi pentru a comunica” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Serviciile vor fi asigurate în baza unui contract care a fost semnat cu firma SC UPS România SRL, valoarea acestuia fiind de 68.000 de lei. Hotspot-urile vor asigura posibilitatea conectării simultane a 400 de utilizatori în fiecare dintre cele trei pieţe. Pentru conectare, selectaţi pe dispozitivul dumneavoastră mobil hotspot-ul SIBIU FREE WI-FI.

Reamintim de asemenea că în parcul Sub Arini sunt funcţionale din luna noiembrie 2017 trei hotspot-uri prin care Primăria Sibiu asigură servicii gratuite de internet wireless.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.