INVITAȚIE

Primiți această carte ca pe o invitație de a descoperi povestea jurnalistului Ion Marin, dincolo de cuvintele potrivite din presă.

În lupta cu timpul, fiecare poveste speră să atingă nemurirea… De câte ori veți avea în mâini acest volum, vă rog să-i apindeți în gând o Lumină celui care a vegheat ca multe generații de ziariști să-și ascută condeiele în slujba dreptății!

V-ați retras cu eleganță, Domnule Decan. Dar prea devreme!
Să aveți grijă de noi! Presa are nevoie de îngeri păzitori!

„Fundaţia România 2000 şi cotidianul naţional independent Ultima Oră organizează şi în acest an Gala Laureaţilor – manifestare tradiţională, ajunsă la cea de-a XV-a ediţie, în cadrul căreia vor fi distinse cu Diploma de Excelenţă şi Trofeul Fundaţiei România 2000 personalităţi marcante ale vieţii publice – politice, culturale, sportive, din mass-media şi din mediul de afaceri – pentru realizări de excepţie.
Evenimentul va fi dedicat memoriei jurnalistului Ion Marin, director al ziarului Ultima Oră și al Fundaţiei România 2000 timp de peste două decenii și mentor pentru tinerele generații de ziariști în calitate de decan al Facultății de Jurnalism a Universității Hyperion din București.

De asemenea, cu prilejul evenimentului va avea loc lansarea volumului Povestea unui jurnalist: Ion Marin de Eveline Păuna. Festivitatea de premiere, la care și-au anunțat prezența numeroase personalităţi, va fi urmată de o recepţie”. – Dr. Teodora Marin

Evenimentul va avea loc pe 15 martie 2017, de la ora 17.00, la Hotel Best Western Plus Mari Vila – Drumul Balta Doamnei 44-50, București, începând cu ora 17.00.

Eveline PĂUNA,

evelinepauna.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.