Ion Caramitru și Horațiu Mălăele într-un regal de vorbe la TNB

Nu este nici o păcăleală! Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele şi Adrian Naidin se întâlnesc pe 1 aprilie, a doua oară în acest an, pe scena Teatrului Naţional pentru un spectacol ce va rămâne în amintirea publicului.

Seducători, cu un umor irezistibil și cu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi parteneri de dialog se caută, se înțeleg și se testează, într-un spectacol aplaudat deopotrivă de critică și de public, o revelație a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediții. Intre cei doi, Adrian Naidin, moderatorul muzical al acestui spectacol de poveste, face minuni cu violoncelul sau si o voce excepţională, croită dintr-un filon tradițional autentic, un timbru de baladă românească din aceea care-ți smulge sufletul din piept.

Ce mai aplaudata productie a anului trecut, “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele” este un spectacol de improvizație, pentru că “improvizația este starea de grație a unui actor”, așa cum spune Horațiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forță, spectacolul este mai plin de haz și mai profund de la o ediție la alta.

“Horațiu Mălăele este cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani. O personalitate complexă ca actor, ca regizor de teatru și ca regizor de film mai nou”, spune Ion Caramitru.

“Marele artist Caramitru este alcătuit dintr-un material maleabil și ductil, ce poate lua forma oricărui act artistic de interes public”, spune Horațiu Mălăele.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.