Jazz, Confesiunile lui Radu Beligan și „Filarmonica de comedie” la teatrelli: theatre, music and more!

Săptămâna aceasta ne vom reîntâlni în sala teatrelli cu maestrul Radu Beligan, în piesa ,,Confesiuni despre viață și artă”, și cu Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim care, la cererea publicului, vor pune în scenă spectacolul de miniaturi umoristice ,,Filarmonica de comedie”. De ziua îndrăgostiților, vă invităm la un concert inedit de jazz susținut de grupul Jazzapella.

Joi, 13 februarie, de la ora 20:00, avem întâlnire cu actorul, regizorul, directorul de teatru și scriitorul Radu Beligan care ne va purta într-o călătorie plină de poezie și umor prin miraculoasele culise ale unei istorii care se confundă cu istoria ultimului secol de teatru românesc în piesa ,,Confesiuni despre viată și artă”.

Concertul de vineri, 14 februarie – ,,Jazzapella, with love”, este un omagiu adus muzicii jazz și iubirii. Grupul JAZZAPELLA îi va încânta pe toți cei prezenți în sala teatrelli cu un repertoriu de jazz clasic şi contemporan extrem de divers, alcătuit din piese standards şi compoziţii originale, dar și cu o serie de compoziții care se îndreaptă spre alte direcţii muzicale precum hit-uri pop, şansonete sau teme celebre din filme de desene animate. Calităţile interpretative ale grupului au fost apreciate întotdeauna şi de public dar şi de critica de specialitate şi asta datorită sunetului interesant şi distinct, acurateţii intonaţionale, aranjamentelor muzicale admirabile şi fanteziei improvizatorice.

Membrii trupei Jazzapella sunt Zoltan Andras, Ana Bancescu, Ana Cristina Leonte, Elena Morosanu, Bogdan Tudor.

Weekend-ul se încheie la teatrelli cu o colecție de miniaturi satirice, cu și despre români. Astfel, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, ne reîntâlnim cu ,,Filarmonica de comedie” pentru a ne bucura de umorul autentic ce reiese din vrajba vecinilor dintr-un bloc, din absurdul pretențiilor unui milionar ce cumpără o filarmonică, din experiența unui provincial care caută să răzbeaască în București sau a unor muncitori cu probleme metafizice.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.