JOCURILE TINERETULUI în parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

          Joi, 2 mai 2013, de la orele 17.00, Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 va găzdui o serie de manifestări sportive şi artistice, organizate de Primăria Sectorului 4, în colaborare cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, pentru a marca „Săptămâna Tineretului”.

          Astfel, perioada 2 – 9 Mai a.c. va fi una în cadrul căreia va fi intens promovat în rândul bucureştenilor un stil de viaţă sănătos, fiind totodată lansat un îndemn privind implicarea în activităţi educativ – cultural – artistice.

          Sub genericul CARAVANA TINERETULUI, pe traseul Parcul Politehnica – Splaiul Independenţei – str. Bibescu Vodă – bd. Dimitrie Cantemir – bd. Tineretului – Parcul Lumea Copiilor, va avea loc un tur al bicicliştilor, prin care organizatorii îşi propun mobilizarea tuturor tinerilor din Capitală, dornici de a practica mişcarea în aer liber.

          Totodată, dincolo de linia de sosire ce va fi trasată în Rotonda Parcului Lumea Copiilor, vor debuta competiţii sportive de fotbal, tenis, streetball, dar şi întreceri pe role, concursuri de dans, totul în timp ce jongleri pricepuţi îşi vor demonstra măiestria în „jocul cu focul”.

          De asemenea, vor avea loc recitaluri susţinute de trupe de tineri interpreţi pop – dance, dar şi momente artistice, oferite de trupe de comedianţi ambulanţi.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.