Jungla lui Jimmy – în premieră la Bucureşti pe 3 noiembrie

Marionetele vorbitore ale ventrilocului Jimmy Tamley îi aşteaptă pe cei mici la o incursiune palpitantă în lumea junglei, pe 3 noiembrie la Cinema Patria. Pe scenă vor ajunge elefantul Pee Wee, foca Slippy, gorila Rufus, struţul pe nume Camilla şi de multe alte personaje care fac pozne în junglă, animate de Jimmy.

Jungla lui Jimmy este un eveniment, comic, alert şi deosebit de atractiv din punct de vedere vizual. Tocmai de aceea showul este potrivit pentru orice vârstă. Talentat, dar şi un profesionist al divertismentului, JIMMY TAMLEY oferă un sectacol captivant, fermecător şi interesant pentru toate categoriile de spectatori: dacă un copil va fi iremediabil atras de marionete, un adult nu îşi va putea lua ochii de la ventrilocul JIMMY.

Tranziţia muzicală către lumea junglei va fi realizată de Daniel Iordăchioaie, îndrăgit solist vocal, compozitor, regizor şi profesor de canto şi chitară pentru copii şi adolescenţi. Iar rolul de gazdă a evenimentului îi va reveni actriţei Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii „Salveaz-o pe Albă ca Zapada” de la Itsy Bitsy FM

Pentru că Jungla lui Jimmy este foarte iubită de copii, pe 3 noiembrie la Cinema Patria vor avea loc două reprezentaţii: prima la ora 11, iar a doua la ora 17.00. Pentru cele două showuri se pun în vânzare următoarele categorii de bilete:

Regele junglei – 100 lei (întâlnire şi poza cu artistul şi marionetele, plus cadou surpriză)

Safari  – 60 lei

Explorator – 40 lei

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor şi Cinema Patria (din 15 septembrie).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.