Lansare de mare succes a cărții “Arta succesului feminin”

Sâmbătă 23 martie la Librăria Diverta Lipscani, a avut loc lansarea cărtii “Arta succesului feminin”, carte scrisă de Victoria Marinescu, jurnalist și om de televiziune.

Cartea a apărut la Editura Creator-Libris într-un format de excepție.

Evenimentul s-a desfășurat ca un adevărat spectacol, cu invitați de înaltă clasă, muzică bună și o carte minunată.

Moderatoarea evenimentului a fost  cunoscuta și îndrăgita actrița și scriitoare Claudia Motea ale cărei cuvinte au emoționat publicul.

Invitați de onoare au fost Dna Premier Viorica Dăncilă, prima femeie Premier din istoria României, îndrăgita (și încă neînvinsă) atletă Doina Melinte, Prof. Univ. Dr. Monica Pop, Psiholog Carmen Șorici, Virgil Onita – Administrator Libris Group și Irinel Merlușcă – General manager Editura Creator.

Un eveniment magic care s-a bucurat de încântătoarele canzonette interpretate de mezzosoprana Lăcrămioara Crihană și tenorul Paul Celmare un moment ce a tulburat și înalțat inimile celor prezenți.

Scriitoarea Victoria Marinescu cu o cariera de 20 de ani de televiziune și 10 ani de predare a cursurilor de Dezvoltare personală și bune maniere, ne pune față în față cu problemele și dilemele de care se lovește astăzi femeia, indiferent de vârstă, femeia care încearcă să se dezvolte într-o societate ce prezintă încă un echilibru fragil între nevoia de tradiție și necesitatea modernizării.

Cartea “Arta succesului feminin” dincolo de recrearea foarte convingătoare a imaginii feminine de azi, dincolo de curajul și deschiderea pentru problemele care ne frământă, ne expune posibilitățile avute de a alege o cale a succesului fără constrângerile tradiționale.

Viața unei femei ca o tablă de șah, cu partida în plină desfășurare, dă libertate deplină reginei dar condiționează toate celelalte piese să facă mutări fixe. Cal, nebun, pion, turn, toți participanții sunt condiționați în mișcare, singură ea, femeia, regina, poate face mișcările tuturor.

Povestea mișcărilor reginei vine din fabuloasa Persie și e veche de mii de ani. Pe tabla de șah a vieții, ea, regina, femeia, are libertate de mișcare, are privilegii și facilități, dar, pentru că există și un dar, trebuie să cunoască bine regulile jocului și să profite rapid de mișcările ei.

Femeile au trebuit să găsească diverse căi pentru a câștiga un statut social și financiar, dar inventivitatea femeii nu are limite și lumea evoluează continuu și protagonistele cărții ne devoaleaza ceea ce trebuie să schimbăm la noi, ce vrem să lăsăm în urmă, ce uși închidem și ce uși deschidem, ce căi ne coboară și ce căi vrem să urmăm, ce roluri ne alegem dar și ce roluri eliminăm.

Cartea „Arta succesului feminin” cuprinde o abordare cu mai multe fațete pentru obținerea reușitei, îmbrățișând și celebrând calitățile feminine.

Ea implică cultivarea unui echilibru între noțiunile tradiționale de succes și îmbrățișarea unei lumi moderne, deschise succesului feminin.

În lumea de astăzi, succesul femeilor implică depășirea barierelor și provocarea stereotipurilor de gen, rămânând în același timp fidele calităților umane. Aceasta necesită valorificarea forței interioare, a încrederii și a rezistenței.

Un eveniment de neuitat, lansarea unei cărți de colecție, o sală plină cu oameni ce iubesc cultura, un spațiu primitor, modern și luminos, muzică de înaltă clasă, lume frumoasă și de calitate, invitați celebri și o carte bună.

Ce-ti poți dori mai mult într-o zi de sâmbăta primăvăratică?

Comments

comments

One thought on “Lansare de mare succes a cărții “Arta succesului feminin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.