LANSARE SAMSUNG – Samsung 360 Round, camera de inalta calitate care creeaza si transmite live continut 3D in realitatea virtuala

Samsung  lansează 360 Round, o nouă cameră pentru crearea şi transmiterea de conţinut 3D de înaltă calitate, dedicată specialiştilor şi entuziaştilor care îşi doresc o experienţă superioară în realitatea virtuală. Anunţată la Conferinţa Dezvoltatorilor Samsung (SDC 2017), Samsung 360 Round utilizează 17 obiective – opt perechi stereo, poziţionate orizontal şi un obiectiv poziţionat vertical – pentru a transmite live conţinut video şi audio 3D, în format 4K, şi a crea imagini 3D în profunzime.

Camera Samsung 360 Round are un design rezistent şi compact, beneficiază de certificare IP651 care asigură rezistenţa la apă şi praf, putând fi folosită în orice condiţii meteo. În plus, întrucât nu dispune de ventilator, camera este foarte ușoară și nu are dezavantajul zgomotului de fundal. Dispozitivul beneficiază de funcții suplimentare, precum soluţii software de editare şi concatenare a imaginilor, dar şi de stocare externă expandabilă, asigurând o filmare de lungă durată pentru orice fel de proiect.

Extinderea platformelor cu conţinut 360, precum Samsung VR, Facebook şi YouTube, dar şi răspândirea videoclipurilor 360 în media au sporit nevoia pentru videoclipuri 360 de înaltă calitate în randul profesioniştilor şi entuziaştilor de realitate virtuală. 360 Round este primul dispozitiv care îndeplineşte aceste nevoi, reușind să ofere imagine de înaltă calitate la 360 grade, cu profunzime 3D avansată, la un preţ rezonabil, comparabil cu alte camere 360 profesionionale.

„Samsung 360 Round este un produs revoluționar care confirmă și consolidează poziția noastră de lider pe piaţa realităţii virtuale. Am conceput un produs care are integrate funcții inovative de realitate virtuală, cu ajutorul căruia producătorii și distributorii de conţinut video pot crea cu ușurință conţinut 3D de înaltă calitate”, declară Suk-Jea Hahn, Executive Vice President al Samsung Electronics’ Global Mobile B2B Team. „Camera este un mix reușit de capabilităţi de livestreaming, rezistenţă la apă şi praf IP65, la care se adaugă cele 17 obiective, fiind produsul ideal pentru o gamă largă de utilizări – de la transmisiuni live a evenimentelor de mari dimensiuni, la filmarea în centrele de training din diverse industrii.”

Samsung 360 Round este un produs complet, cu un design compact, oferind în același timp imagini de înaltă calitate şi soluţii software de gestionare a conţinutului, cu ajutorul căruia regizorii VR pot transforma realitatea virtuală.

Conţinut 360 de înaltă calitate

360 Round oferă imagini 3D de calitate înaltă cu o cameră video 4K, mulţumită celor 17 obiective împerecheate care permit o vizualizare panoramică 360 de grade, pentru o experienţă 3D completă. În plus, 360 Round permite o transmisiune live cu latenţă aproape inexistentă şi un proces de difuzare mai uşor ca niciodată, datorită soluţiilor software de gestionare a conţinutului prevăzute de Samsung.

Durabilitate

Samsung 360 dispune de o carcasă concepută special pentru a reduce încălzirea, eliminând nevoia unui ventilator şi reducând la minimum dimensiunea şi greutatea dispozitivului. Designul compact elimină zgomotul excesiv şi reduce consumul bateriei chiar și pe parcursul unei filmări îndelungate. Mai mult, 360 Round este rezistentă la apă şi praf IP651, fiind astfel alegerea ideală pentru captarea de conţinut 3D în cele mai dificile medii. Prevăzut cu conectori expandabili, 360 Round faciltează conectarea rapidă şi uşoara a echipamentelor auxiliare, precum microfoane externe şi carduri de stocare.

Samsung 360 Round va fi disponibilă începând cu luna octombrie în Statele Unite, urmând ca apoi să fie distribuită și pe celelalte pieţe. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi http://www.samsungmobilepress.com sau www.samsung.com/galaxy.

  Specificaţii 360 Round
Camera 17 camere cu:

– senzor de imagine 2M, 1/2.8’’

– Obiective F1.8

Audio – 6 microfoane interne pentru audio în 3D

– 2 porturi de microfoane externe

Video Rezoluţie:

–        Livestreaming (3D): 4096 x 2048 la 30fps pentru fiecare ochi

–        Livestreaming (2D): 4096 x 2048 la 30fps

–         Înregistrare (3D): 4096 x 2048 la 30fps pentru fiecare ochi

–        Înregistrare (2D): 4096 x 2048 la 30fps

Format:

MP4 (H.265/ H.264)

3D: 4k x 2k pentru fiecare ochi / 2D: 4k x 2k

Memorie Internă: LPDDR3 10GB, eMMC 40GB

Externă: UHS-II SD Card (până la 256GB), SSD (până la 2TB)

Conectivitate LAN, USB Type-C
Senzori Girometru şi Accelerometru
Putere 19V 2.1A Putere (cu adaptor AC)
Cerințe de software pentru PC 2 programe PC (pentru Camera Control / Streaming, Vizualizare de conţinut)

Pentru Post Editare:

–        Windows 10

–        Sistem de operare de 64 biţi pentru editare video 4K

–        Memorie 16 GB DDR4 RAM 2ea sau mai mult

–        Putere de 850W

–        Intel Core i7-6700K sau mai performant

–        Placă video NVIDIA GTX 1080 x 1ea

Pentru Previzualizare şi Transmisiune live (precum mai sus):

–        Intel Core i7-6950X sau mai performant

–        Memorie 32GB DDR4 RAM 2ea sau mai mult

–        Placă video NVIDIA GTX 1080 Ti x 2ea

Dimensiuni 205 x 205 x 76.8mm, 1.93kg
Caracteristici Rezistenţă la apă şi praf IP65

 

1Dacă folosiţi această caracteristiciă, vă rugăm să plasaţi adaptorul AC într-un ambalaj impermeabil

2Achiziţionat separat

3În funcţie de conexiunea la internet

 

*Toate informaţiile despre specificaţiile, caracteristicile, funcţionalitățile produsului menţionate în acest document, inclusiv, dar fără a se limita la beneficii, design, preţ, componente, performanţă, disponibilitate şi capabilităţi ale produsului sunt predispuse schimbării, fără a mai fi necesară nicio notificare sau formalitate prealabilă.

 

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.