Lansarea noilor produse comercializate de D&B PHARMA

Vă invităm să participați la lansarea celor patru noi produse comercializate de către D&B Pharma, pe piața din România, și anume: Euflora Advance All Free, D&B Urinary, Proskur Advance și Immunoday Baby.

Evenimentul de lansare va avea loc joi, 19 ianuarie, orele 13.30, la Hotel Capital Plaza (Bulevardul Iancu de Hunedoara 54) – Sala de Conferințe ”Ion Mincu”.

Invitați speciali sunt Prof.Univ.Dr. Luiza Spiru, Șef Disciplina de Geriatrie și Gerontologie, U.M.F. ”Carol Davila” Facultatea de Medicină, Președinte Fundația ,,Ana Aslan” International, Medic Primar Medicină Internă, Geriatrie și Gerontologie, Gerontopsihiatru la Spitalul de Boli Cronice ”Sf. Luca”, Lector Univ.Dr. Iulia Florentina Țincu, Medic Primar Pediatrie, Medic Specialist – Gastroenterologie Pediatrică la Spitalul Clinic de Copii Doctor ”Victor Gomoiu”, Conf.Dr.Radu Țincu, medic primar secția Terapie Intensivă – Toxicologie, Spitalul Clinic de Urgență București (unica sectie de acest gen din țară), Prof.Univ.Dr. Monica Cîrstoiu Șef Clinică Obstetrică – Ginecologie – Spitalul Universitar de Urgență București, Dr.Bogdan Ioan FurtunăManager Spitalul Clinic Colțea, alături de numeroși medici specialiști, antreprenori și de gazdele și organizatorii evenimentului, Ionuț Băcanu, Founder & CEO D&B Pharma și Livia Mărculescu, General Director D&B Pharma, ambii cu experiență de peste 15 ani la companii de top din industria pharma.

Iată care sunt produsele care vor fi lansate și comercializate de către D&B Pharma:

Euflora Advance All Free, cu o formulă îmbunătățită cu fibre solubile, conține Lactobacillus Reuteri, Rhamnosus și Plantarum, tulpini studiate clinic.

D&B Urinary (cu D-Manoza în concentrație de 1000 mg/plic) conține extract standardizat din fructe de merișor canadian d.e.tit 40% proantocianidine, suc de merișor, extract de grapefruit și coacăz negru cu mecanism complex de acțiune la nivelultractului urinar.

Proskur Advance, cu o formulă avansată care menține structura și funcția normală a prostatei, conține semințe de dovleac, ”vergea de aur”, urzică, zinc și Vitamina E.

Immunoday Baby este conceput pentru susținerea imunității și recuperarea organismului copilului. Conține Zinc și Vitamina C care contribuie la funcționarea optimă a sistemului imunitar și la protejarea celulelor de ”stresul oxidativ”.

Vă așteptăm aşadar joi, 19 ianuarie, orele 13.30, la Hotel Capital Plaza, Sala de Conferințe ”Ion Mincu”.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.