Laurențiu Reghecampf, ofertat de noul șef al FRF pentru a prelua Naționala

Noul șef al Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, nu și-a ascuns intenția de a-l aduce la cârma echipei naționale pe actualul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf. Imediat după anunțarea rezultatului final al alegerilor de la FRF, Burleanu și-a prezentat printre altele prioritățile. Una dintre acestea privește Naționala, domnia sa anunțând declanșarea discuțiilor cu actualul selecționer, Victot Pițurcă în vederea rezilierii contractului pe care acesta îl are cu forul fotbalistic.

„Reghecampf ar trebui să fie selecţioner. Dacă se pune problema, voi negocia cu Victor Piţurcă încetarea contractului”, a declarat Burleanu, întrebat de jurnalişti pe cine consideră cel mai potrivit pentru acest post.

Într-o intervenție telefonică avută în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la postul de televiziune DigiSport, antrenorul Stelei nu a ascuns că este tentat să accepte oferta, însă doar dacă aceasta este făcută în termenii impuși de el.

„A apărut un profesionist care a pus punctul pe i. Îmi doresc să fac acest lucru (să antrenez naționala – n.r.), dar doar în paralel cu ceea ce fac la Steaua. Dacă se va putea, o voi face cu toată plăcerea. Vă spun că pot face acest lucru, pot realiza lucruri foarte bune.

Eu pot face lucrul acesta în paralel, nu o să plec de la Steaua. Nu am cum, îmi pare rău. Eu mai am contract încă un an cu Steaua, iar acest lucru este cel mai important lucru pentru mine […] 3-4 jucători nu vor să vină la națională atâta timp cât e Pițurcă. Unul dintre ei, după părerea mea care ar ajuta foarte mult echipa națională este Ștefan Radu. El joacă foarte bine fundaș central. Eu l-aș fi luat pe Țucudean la națională pentru meciul cu Argentina, dacă l-ai luat pe Filip după un meci, de ce să nu îl iei pe Țucudean?  Am informația că Pițurcă nu urmărește multe meciuri”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Actualul selecționer, Victor Pițurcă, mai are contract valabil până în noiembrie 2015, scrie digisport.ro,  cu o clauză de reziliere de 600 000 de euro. El are obiectiv calificarea la Euro 2016, dintr-o grupă în care România va întâlni Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord șiInsulele Feroe. 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.