Lăzăroiu: Într-o eventuală finală Ponta-Antonescu, îl mănâncă Crin pe mitoman cu fulgi cu tot

Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu contabilizează pe contul său de Facebook câteva declarații făcute de Victor Ponta în cadrul aparițiilor televizate de luni seară, concluzionând că în condițiile în care s-ar ajunge la o finală a alegerilor prezidențiale între Crin Antonescu și premier, liberal „l-ar mânca pe mitoman cu fulgi cu tot”. „Știu că e rău pentru România și din fericire nu va fi așa, dar într-o eventuală finală Ponta-Antonescu îl mănâncă Crin pe mitoman cu fulgi cu tot”, notează Lăzăroiu. Iată și declarațiile făcute de Ponta luni seară pe care consilierul prezidențial și le-a notat și le-a comentat înainte de a trage concluzia amintită:

Problema e că nu poți să fii cu toată lumea. Trebuie să iei niște decizii. Că până la urmă ajungi să nu te creadă nimeni
Comentariul lui Lăzăroiu: „Ghiciți cine spune asta despre Crin Antonescu…Corect. Șocant, dar Victor Ponta spune asta”

Eu nu fac ca Băsescu să fiu contra doar că a zis el ceva
Comentariul lui Lăzăroiu: „Nu măscăriciul ăsta spunea acum câteva zile că era contra Roșia Montană pentru că era susținută de Băsescu?”

A zis presedintele ca nu i mai raspund la telefon. Pai nu m-a sunat…
Comentariul lui Lăzăroiu: „Gogonata gogonatelor Mai are cineva declarația dată de mitoman în care spunea că nu-i mai răspunde președintelui la telefon din iunie?”

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.