Lecție de bunătate din partea lui Mihai Căldăraru. „Fiecare dintre noi poate face ca lumea să devină un loc mai bun”.

Mihai Căldăraru ne arată că succesul nu înseamnă să ai o afacere profitabilă. Impactul pe care îl lasă asupra oamenilor îi încălzește mai mult sufletul și îi creează bucurie supremă.

Gravitează în jurul bunătății, a generozității și a respectului. A învățat să lupte și să se reinventeze ori de câte ori a fost nevoie, pentru că a avut în părinții săi un model de urmat.

A început să ofere sprijin semenilor săi prin 2011, prin intermediul unui ONG de  a-și forma un viitor și care întâmpinau greutăți sau aveau nevoie de lămurrii, le primeau cu mare inimă de la Mihai Căldăraru fără a avea vreun beneficiu.

A fost premisa a ceea ce urma să vină. Se simte liniștit știind că nu a stat degeaba și că a pus umărul acolo unde a fost nevoie, mai ales că a urmat înființarea unei asociații caritabile.

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, care astăzi are 35 de ani. Născut ultimul într-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere.

La Revoluție, încă nu împlinise 1 an. Și-a regăsit familia abia după vârsta majoratului, însă a continuat să-și trăiască viața singur, pe cont propriu.

Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase. Bătăile luate în orfelinate l-au marcat pentru tot restul vieții. Supliciul
îndurat pe toată perioada copilăriei i-a dat și un sens în anii ce au urmat, acela de a sări în ajutorul celor necăjiți, asa cum a fost și el.

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit.

„Ajutorarea celor nevoiaşi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi.

Maria Grapini a spus că se bucură necondiționat pentru tot sprijinul acordat persoanelor vârstnice defavorizate și cu dizabilități.

Mihai Căldăraru, tânărul jurnalist și Director General al Direcției Generale de Asistență Socială România merită mult mai mult,  eu sunt extrem de bucuroasă de generozitatea privind ajutorarea persoanelor vârstnice și copii defavorizați din zonele defavorizate”,  a declarat Maria Grapini, europarlamentar pentru site-ul aedops.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.