Libra Film, filmări pentru filmul Moromeții 2: Restricții rutiere în Capitală

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în perioada 28 – 29.10.2017, Libra Film va desfășura filmări pentru filmul Moromeții 2, după următorul program:

*în data de 28.10.2017, între orele 09.00 – 14.00, filmare în zona Bibliotecii Centrale Universitare și a Muzeului Național de Artă.
Pentru buna desfășurare a filmărilor, va fi restricționat, cu intermitențe, traficul rutier pe  Calea Victoriei, segmentul de drum dintre Str. C.A. Rosetti și Str. Dem. I. Dobrescu.
Între orele 14.00 – 20.00, va fi restricționat traficul rutier pe Str. Boteanu și pe Str. Dem. I. Dobrescu, benzile de circulație dinspre Bd. Magheru spre Calea Victoriei (traficul va fi restricționat, cu intermitențe, aproximativ 3 minute, pe durata filmării, circulația fiind deviată pe străzile adiacente).

*în data de 29.10.2017, între orele 10.00 – 19.00, filmare pe Str. Boteanu, la intersecția străzilor Boteanu și Dem. I. Dobrescu.
Pentru buna desfășurare a filmărilor, va fi restricționat traficul rutier pe Str. Boteanu și pe Str. Dem. I. Dobrescu, benzile de circulație dinspre Bd. Magheru spre Calea Victoriei (traficul va fi restricționat, cu intermitențe, aproximativ 3 minute, pe durata filmării, circulația fiind deviată pe străzile adiacente).

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să se facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.