Lumină și speranță în Campania Umanitară „Dăruiește un pic de Soare, nu totală nepăsare”

Acesta este un efort admirabil al lui Mihai Căldăraru de a aduce bucurie și ajutor celor aflați în nevoie!

Campania cu titlul „Dăruiește un pic de soare, nu totală nepăsare” sugerează importanța ajutorului și solidarității în societate, în special pentru cei care se confruntă cu dificultăți și nevoi.

Mihai Căldăraru și echipa sa sunt dedicați să ofere ajutor și susținere persoanelor defavorizate sau aflate în situații dificile, aducând lumina și speranța în viețile lor.

Voluntarii Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției sociale, Mihai Căldăraru Director Executiv, Muti George Laurențiu voluntar, Marcu Viorel Andrei voluntar, Niculae Gabriel Sorin voluntar, cu sprijinul sponsorilor campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare au împărțit daruri pentru persoanele vârstnice.

”Bătrânii de la un Centru de îngrijire din Capitală au fost sărbătoriți, cu două zile înainte de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Beneficiarii centrului s-au rugat, au primit daruri și au participat la diferite ateliere. Vulnerabilitatea datorată vârstei înaintate necesită acordarea unei atenții sporite nevoilor speciale și problemelor cu care se confruntă persoanele în vârstă, în special în privința riscului sărăciei și excluziunii sociale.La mulți ani sănătoși tuturor vârstnicilor!”, a subliniat Riccio Daniela, în calitate de Președinte al Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției sociale.

În toate societăţile, persoanele vârstnice au un rol inestimabil, deschizând calea, ocrotind, călăuzind paşi, de aceea 1 octombrie trebuie să fie o zi specială, pentru toţii seniorii, oferindu-le respect și prețuire pentru eforturile și reușitele de care au dat dovada de-a lungul timpului. Vă doresc un sincer La Mulţi Ani!”, a declarat directorul executiv Mihai Căldăraru.

Mă mândresc că sunt printre cei care au pus bazele serviciilor de îngrijiri la domiciliu în România, iar de atunci am dezvoltat și inovat permanent acest tip de servicii pentru a putea răspunde cât mai bine și profesionist nevoilor acestei categorii sociale aflate în continuă creștere, ca pondere, în rândul populației la nivel european. De la înființarea organizației în 2020 am reușit să ajut sau să îngrijesc peste 2000 de bătrâni la nivel național”, a declarat Muti George Laurențiu, în calitate de voluntar al AEDOPS.

Având în vedere cele menționate mai sus, eforturile noastre în cadrul, dar și în cadrul Campaniei Umanitare Dăruiește Un Pic de Soare Nu Totală Nepăsare, urmăresc pe de o parte să evidențieze faptul că este nevoie ca persoanele vârstnice din România să trăiască demn, să rămână și să se simtă active, iar pe de altă parte să inițieze schimbările legislative, de politici publice și la nivelul mentalității publice care să asigure implementarea acestor deziderate”, prof. Dr. Ramona Chiriță.

Aceste campanii umanitare pot avea un impact semnificativ în comunitate, aducând alinare și îmbunătățind calitatea vieții celor care au nevoie de ajutor.

Este lăudabil faptul că persoane, precum Mihai Căldăraru sunt dispuși să se implice și să facă eforturi pentru a face lumea un loc mai bun.

Dacă doriți să aflați mai multe despre această campanie sau să vă implicați în acțiuni similare de caritate și ajutor comunitar, puteți lua legătura direct cu organizatorii sau cu organizațiile caritabile din zona dumneavoastră.

Mulțumim Sponsorilor: AVI PROD GRUP SRL Mihai Ioachim, Docan Gruia, Cătălin Cici, Hotelul RAMADA și Cofetariei Armand

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.