Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Magazinul IKEA dă startul refolosirii și reciclării mobilei

Publicat: sâmbătă, 21 decembrie 2013

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa dă startul reciclării și refolosirii pieselor de mobilier vechi. Astfel, oricine va aduce în perioada 20 decembrie – 26 ianuarie piese de mobilier vechi, va primi în schimbul fiecărui articol un voucher de 20 de Lei (în limita a 5 vouchere), care va putea fi utilizat numai în Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa. Piesele de mobilier returnate de consumatori vor fi selectate de asociații caritabile partenere.

Prin această inițiativă, Compania IKEA își propune să contribuie la o viață de zi cu zi mai bună pentru oameni și pentru mediu – oferindu-le asociațiilor caritabile posibilitatea de a selecta cele mai bune piese returnate, și trimițându-le pe restul către reciclare, astfel încât să elimine orice impact negativ asupra mediului. Astfel, componentele de plastic și metal vor fi reciclate, iar componentele nereciclabile vor fi incinerate pentru a genera energie într-un mediu controlat, fără efecte negative.

Ne dorim să oferim o soluție simplă de a refolosi și recicla mobilierul vechi, în mod responsabil, cu  grijă și respect față de oameni și față de resurse. Închiderea ciclului de viață a produselor de mobilier – fie prin refolosirea de către cei care au cea mai mare nevoie, fie prin reciclare – este în strânsă legătură cu obiectivele noastre de business. Responsabilitatea pentru oameni şi mediu este o prioritate pentru compania IKEA”, a subliniat Cornel Oprişan, Retail Manager IKEA România.

Toți cei care vor aduce mobilierul vechi la Magazinul IKEA vor avea la dispoziție un container special amenajat. Cei care vor dori să predea mobila, se vor putea adresa departamentului Relații cu Clienții, fie la telefon, fie direct în magazin. În schimbul fiecărui obiect predat, clienții vor primi câte un voucher de 20 de lei, în limita a 5 vouchere de persoană.

În plus, pentru a veni în întâmpinarea clienților care își doresc un brad natural de Crăciun, dar și o soluție pentru reciclarea acestuia, magazinul IKEA oferă posibilitatea reciclării brazilor. Astfel, membrii IKEA FAMILY care vor cumpăra un pom de Crăciun de la punctul de vânzare din fața magazinului IKEA și îl vor aduce după sărbători împreună cu bonul de casă, vor primi un voucher de 20 de Lei, valabil doar în magazinul IKEA. Brazii aduși de clienți în intervalul 3 ianuarie – 31 ianuarie vor fi colectați și predați unei companii care se ocupă de gestionarea deșeurilor.

 

 

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din iniţialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, şi numelui satului în care se găsea ferma: Agunnaryd. Compania IKEA deținea, în august 2012, peste 338 de magazine în 40 de țări sau teritorii, dintre care 39 de magazine erau francize deținute de alte companii decât IKEA Group.

Magazinul IKEA din România a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group. Detalii pe www.ikea.ro.

Viziunea IKEA

Să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni.

Misiunea IKEA

Să oferim o gamă largă de produse de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru casă – funcționale și cu un design de calitate, la prețuri atât de scăzute încât cei mai mulți oameni să și le poată permite.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20343

Publicat de la data dec. 21 2013. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

20 octombrie 2019, 13:20
 

E
Predominant însorit
14°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 15°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 7 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:36
Apus: 18:24
Prognoza 21 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Predominant însorit
24°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Parţial noros
10°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 234.896 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team
Gay Cams Livejasmin.com Wpadvanced Newspaper Theme