Magie sau știință?

Magie? Ştiinţă? Cu siguranţă, magia şi ştiinţa se îmbină armonios în tehnica masajului!

Încă din cele mai străvechi timpuri oamenii foloseau masajul pentru  întreţinere corporală, înfrumuseţare, dar şi – mai ales – pentru că asigură un echilibru între organism şi univers.

La salonul Sandal Spa, masajul de relaxare se îmbină cu aromoterapia (terapia prin arome) şi meloterapia (terapia cu ajutorul muzicii), pentru ca răsfăţul simţurilor tale să fie unul deplin!

Stresul este principalul factor de îmbolnăvire al vremurilor noastre, iar masajul de relaxare este una dintre cele mai importante metode de combatere a acestui flagel modern! Acest tip de masaj face adevărate minuni împotriva stărilor de irascibilitate, agitaţie, depresie, insomnie, dureri.

Persoanele care nu au o activitate fizică intensă şi petrec multe ore la birou, în faţa calculatorului, în poziţii incomode sau stau mult în picioare sunt predispose la o gamă variată de afecţiuni, cauzate de atrofierea muşchilor. Lipsa antrenamentului fizic constant şi lipsa de mişcare pot cauza boli din ce în ce mai grave!

Ţi-e greu sau – hai să recunoaştem – ţi-e puţin ,,lene” să mergi la sală ori să practici, constant, un sport? Nu ai timp de tine şi grijile te copleşesc adesea? Simţi că te-ai cam ,,rotunjit” sau că pielea nu mai e aşa de fermă?

E mai bine să previi, decât să tratezi!

Răsfaţă-te constant cu un masaj de relaxare şi vei avea numai de câştigat! Îţi vei putea menţine starea de sănătate, tonusul şi vei scăpa de efectele nedorite ale stresului!

Masajul de relaxare se efectuează fie pe majoritatea porţiunilor corpului (spate, picioare, braţe), fie doar în anumite zone (spate, braţe), în funcţie de durata acestuia. Pentru rezultate cât mai bune, se recomandă opţiunea cu o durată de timp mai mare (50 de minute).

Masajul de relaxare este recomandabil şi ca o completare a unor terapii adiacente, pentru a spori efectul acestora – împachetări, scrub, terapii corporale etc.

Masajul de relaxare nu are contraindicaţii. Totuşi, trebuie să anunţaţi din timp personalul salonului în caz de: boli cardiace, epilepsie, cancer, boli de piele, boli respiratorii, alergii, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

Masajul ajută la dobândirea şi păstrarea unei stări de relaxare, optimism şi poftă de viaţă! Este o adevărată terapie de combatere a stresului zilnic, ce afectează tot mai multe persoane!

Uită de stări anxioase, calmante şi certuri iscate din nimic!

Spune ,,adio” dulciurilor şi mâncărurilor nocive pentru siluetă pe care le consumi ,,la nervi”! Alege terapia prin masaj de relaxare – este sănătoasă, 100% naturală, uşor de practicat şi cu efecte excelente pentru sănătate şi siluetă!

De asemenea, masajul de relaxare în Bucuresti, zona Unirii, ajută la prevenirea multor afecţiuni, la menţinerea tonusului fizic şi la diminuarea semnelor trecerii vârstei.

Citește mai mult: SANDAL SPA

Facebook SANDAL SPA

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.