MAI împarte mărţişoare

Cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei de 8 martie, structurile Ministerului Afacerilor Interne organizează o serie de manifestări publice dedicate femeilor.

În ziua de vineri, 1 martie a.c., în cadrul unei acţiuni devenite deja tradiţie, ofiţerii Inspectoratului General al Poliţiei Române (Direcţia Rutieră, Brigada Rutieră şi Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalitaţii) vor oferi mărţisoare doamnelor şi domnişoarelor din Bucureşti. La acţiune vor participa, de asemenea, artişti cunoscuţi şi vedete de televiziune.

Joi, 7 martie, în poligonul de tragere al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, se va desfăşura CUPA „8 MARTIE” LA TIR, la proba pistol, cu participarea personalului feminin din cadrul structurilor M.A.I- garnizoana Bucureşti şi a jurnalistelor acreditate pe lângă M.A.I.

În aceaşi zi, începând cu ora 18:00, în Sala „Nichita Stănescu” a Centrului Cultural al M.A.I., ansamblul „Ciocârlia” organizează spectacolul de muzică populară „Femeia, primăvara vieţii”, la care intrarea este liberă.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, 8 martie, în parcul Cişmigiu, Centrul Cultural al M.A.I. organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un concert de muzică de fanfară.

Totodată, la sediul Centrului Cultural al M.A.I., este deschisă publicului larg o expoziţie de picturi şi goblenuri, realizate de două angajate ale Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.