Marea Britanie va cere imigranţilor o garanţie de 1000 de lire sterline

Dacă vrei să munceşti sau să studiezi în Marea Britanie va trebui să plăteşti o garanție de cel puțin o mie de lire sterline, care va îţi va fi returnată la întoarcerea în țara. Această decizie a autorităţilor Regatului Unit urmează, potrivit The Telegraph, să fiie anunţată de către vicepremierul Nick Clegg.

Imigranții care vor să muncească sau să studieze în Marea Britanie vor trebui să plătească o garanție de cel puțin o mie de lire sterline, care le va fi returnată la întoarcerea în țara de origine. Anunțul urmează să fie făcut de către vicepremierul Nick Clegg, potrivit The Telegraph.

Problema tot mai apăsătoare a celor care rămân pe teritoriul Regatului Unit și după expirarea vizei necesită tactici inovative, este una dintre ideile ce vor fi anunțate de vicepremier, potrivit sursei citate.

„Oamenii călătoresc mai mult datorită muncii, în vacanțe, așa că din ce în ce mai mulți or să vină în țară pentru anumite perioade, deci trebuie să găsim metode pentru a ne asigura că vor pleca”, va anunțat vicepremierul.

Nick Cleg va propune și ca firmele care vor angaja muncitori străini fără acte complete să primească amenzi duble față de cele actuale.

Garanţia de o mie de lire va viza ţările cu risc major pentru fluxul migrator.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.