Marele miting al pesedistilor, o manifestare impotriva SUA si Bruxelles-ului?

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta care este scopul principal al „marelui miting” care va fi organizat in curand de PSD la Bucuresti. „Bruxelles-ul si SUA sa inteleaga ca refuzam sa fim o colonie in devalmasie”, spune Plesoianu.

Intr-o sedinta a conducerii PSD de duminica seara, la care a participat si Liviu Dragnea, s-a stabilit organizarea unui mare miting la Bucuresti, a anuntat Codrin Stefanescu. Ulterior, Liviu Plesoianu a adus noi detalii despre scopul acestui miting.

 

„Este vremea sa iesim in strada! …Impotriva #ABUZURILOR institutiilor de forta din Romania! …Impotriva Noii Securitati, care a luat ostatica aceasta tara de mai bine de un deceniu! …Impotriva celor care calca in picioare VOTUL si care vor ca Romania sa fie condusa din SUFRAGERIILE lor! …Impotriva celor care isi TRADEAZA tara si slujesc interese care nu au nicio legatura cu ROMANIA! …Impotriva celor care primesc finantari externe pentru a influenta viata politica, economica si sociala din Romania! …Impotriva celor care au transformat Romania in PRIVATA lor!

Este vremea sa iesim in strada!
…Pentru ca Bruxelles-ul si SUA sa priceapa ca putem fi PARTENERI, dar NICIODATA SLUGI!
…Pentru ca Bruxelles-ul si SUA sa inteleaga ca REFUZAM sa fim o COLONIE IN DEVALMASIE!
…Pentru ca Romania sa se reaseze in propriul DESTIN!
…Pentru ca e timpul sa ne hotaram ce tara vrem sa fim in Prag de Centenar: o ANEXA la cheremul oricui sau o TARA DEMNA, INDEPENDENTA si SUVERANA!

(…) …Nu e premonitie, e doar privire cu ochii larg deschisi – daca nu repornim INIMA acestei natiuni ACUM, atunci ne vom fi ratat poate ultima sansa de a conta frumos pe scena lumii. Si nu o putem reporni decat daca ne administram, colectiv, un SENS”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Codrin Stefanescu a mentionat, duminica seara, ca data si ora mitingului din Bucuresti vor fi stabilite in zilele urmatoare.

„Acest miting va fi organizat in Bucuresti si in toate orasele tarii. Adica in Botosani, Suceava, Braila, Constanta, Iasi, toate vor avea loc in aceeasi zi, la aceeasi ora, iar mesajul nostru va fi foarte clar si in interiorul si in exteriorul tarii — aceasta este majoritatea, acestia sunt romanii care vor cu totul altceva, romani care ne-au imputernicit prin vot sa ducem lucrurile pana la capat si mesajul poate sa fie receptat si la Bruxelles si peste tot, inclusiv de criticii nostri din interior”, a detaliat Stefanescu.

Sursa: aktual24.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.