Marş antidrog „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”

Agenţia Naţională Antidrog (ANA) vă invită să participaţi joi, 4 aprilie a.c., ora 09,30, la marşul antidrog „În faţa drogurilor nu suntem diferiţi”, organizat de Agenţia Naţională Antidrog, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, în cadrul Programului iniţiat de către Ministerul Educaţiei Naţionale, intitulat „Să ştii mai multe, să

fii mai bun!”, proiect care presupune derularea, în saptamâna 1 – 5 aprilie 2013 a unor activităţi educative extracurriculare şi extraşcolare.

Această manifestare este organizată la nivel naţional, iar în Bucureşti se va desfăşura pe traseul Parc Izvor – Bvd. Naţiunile Unite – Bvd. Libertăţii – Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – Bvd. Naţiunile Unite – Parc Izvor.

La marşul antidrog , care va avea loc în intervalul orar 10:00-13:00, vor participa aproximativ 3000 de elevi şi 200 de profesori din Bucureşti, alături de specialişti şi voluntari ai Agenţiei Naţionale Antidorg.

Evenimentul are ca obiective sensibilizarea opiniei publice în legătură cu riscurile şi consecinţele consumului de droguri, la care sunt expusi în mod egal tinerii, promovarea nediscriminării consumatorilor de droguri şi implicarea elevilor în activităţi de prevenire a consumului de droguri.

Elevi din cadrul Consiliului Municipal al Elevilor, împreună cu specialişti din cadrul agenţiei, au redactat o declaraţie antidrog, care va fi citită în Parcul Izvor înainte de începerea marşului iar două grupuri formate din 4 reprezentanţi ai Consiliului Municipal al Elevilor şi un specialist ANA vor intra la Senat şi la Camera Deputaţilor pentru a înmâna declaraţia către factorii de decizie din Parlamentul României.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.