MERIDIAN TAXI, staroste peste parcarea de la Gara de Nord

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA informează că SC MERIDIAN TAXI SRL este câştigătoarea licitaţiei publice deschise cu strigare pentru închirierea spaţiului de la Gara de Nord, cu destinaţia parcare taxi – îmbarcare/debarcare călători.

Conducerea CFR SA doreşte ca prin atribuirea acestui tip de serviciu către o societate specializată să creeze premisele unei îmbunătăţiri substanţiale a serviciilor de taximetrie, să crească gradul de siguranță a călătorilor și să elimine practicile taximetriștilor-pirat.

Dreptul de folosință a terenului în suprafaţă de 300 mp, situat la intrarea în staţia CF Bucureşti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la preţul de 5 lei/mp/lună, fără TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare. Câștigătoarea licitației are obligația de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea și, respectiv, la ieșirea din spațiu, de a asigura personalul necesar operării acestora și de a semnaliza existența acestei stații oficiale de TAXI în interiorul Gării de Nord.

Caietul de sarcini a fost achiziţionat de 10 agenţi economici, documentaţia de participare fiind depusă de un singur ofertant, SC MERIDIAN TAXI SRL.

Pentru îmbunătăţirea imaginii Gării de Nord şi a creșterii calității serviciilor oferite călătorilor, CFR SA a luat și alte măsuri, cum ar fi implementarea rețelei de internet wi-fi gratuit, lansarea profilului de Facebook https://www.facebook.com/GaraDeNordBucuresti, instalarea unor panouri indicatoare bilingve pentru o mai ușoară orientare a călătorilor, schimbarea chioşcurilor de la capătul peroanelor, dar şi lansarea inițiativei de a transforma Gara de Nord într-un spațiu al culturii urbane.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.