Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Mesajele clasei politice românești cu ocazia sfintei Sărbători a Nașterii Domnului

Publicat: miercuri, 25 decembrie 2013

Preşedintele Traian Băsescu, a transmis marți, 24 decembrie, un mesaj cu prilejul sărbătorii Naşterii Domnului.

„Dragi români, fie ca marea sărbătoare a Nașterii Domnului să reînnoiască în fiecare dintre noi speranța și bucuria de a fi împreună cu cei dragi. Fie ca Taina venirii lui Hristos în lume să ne ajute să ne gândim mai mult la semeni, la cei care ne sunt aproape sau în comunitățile din diaspora și, mai ales, la cei care au nevoie de compasiunea și solidaritatea noastră!”, se arată în mesajul președintelui.

„Un Crăciun cu bucurie și sănătate! La mulți ani!”, a încheiat acesta.

******

Mesajul premierului Victor Ponta

„În aşteptarea unui An Nou la care privim cu multă speranţă, vă doresc să trăiţi sărbătorile alături de familie, în linişte şi armonie. Bunătatea, înţelepciunea, toleranţă şi pacea în suflet să fie darurile pe care să le primim cu toţii de Crăciun. Sărbători fericite!”

******

Crin Antonescu:

„Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun şi a Anului Nou le transmit tuturor românilor cele mai calde urări de sănătate, noroc, împliniri şi multe bucurii alături de toţi cei apropiaţi! Fie ca Sărbătorile să ne aducă în suflet lumină, speranţă şi credinţa, echilibru, inspiraţie şi putere pentru a ne îndeplini aspiraţiile, într-un An Nou mai bun, mai liniştit şi mai generos! La mulţi ani!”, se arată în mesajul liderului liberalilor.

******

Adrian Năstase:

„Tot anul 2013 a stat sub semnul tensiunii şi al multor speranţe neîmplinite. Pentru mine. Semne de întrebare, răspunsuri parţiale. Am avut impresia că trăiesc într-o sală de aşteptare. Sau într-o sală a paşilor pierduţi. Într-o lume a lui Godot. Şi a lui Murphy. O lume a pesimismului şi, adeseori, a băşcăliei. O lume a bătăliilor pentru supravieţuire. Lipsită de verticalitate şi de demnitate.

Evident, cu excepţii notabile ce dau, în continuare, sens prieteniei şi credinţei. Anul acesta, mă gândesc, etern neresemnat, că viitorul îmi şi ne va aduce mai multă linişte şi mai multă înţelepciune”, se arată în mesajul lui Adrian Năstase de Sărbători.

******

Mihai Răzvan Ungureanu:

„În aceste zile sfinte, să fim alături de cei dragi, dar şi de cei slabi, de cei veniţi de departe, de cei singuri, de cei frământaţi şi necăjiţi de greutăţile vieţii. În aceste zile, să ne îngăduim să fim cei mai buni oameni”, se arată în mesajul fostului şef al Executivului.

 ******

Monica Macovei:

„Cadoul nostru de Crăciun este altul: credinta, vointa şi puterea de a ne apăra ţara de rău. De Crăciun îmi doresc să ne bucurăm împreună de o ţară demnă, de o Românie în care legea să fie egală pentru toată lumea, cetăţean simplu sau parlamentar, de o Românie în care aleşii ţării să lucreze pentru cetăţeni, şi nu împotriva lor, de o Românie respectată pe plan internaţional.

Cu cât suntem mai mulţi cei care ne dorim asta, cu atât şansele să reuşim cresc. Numai împreună salvăm România! Sărbătoarea naşterii Domnului să aducă pacea şi liniştea în sufletele tuturor şi să ne binecuvânteze cu un an nou plin de reuşite şi bucurii”.

******

Mihail Neamţu:

 „Măreţia unui lider se măsoară prin numărul de oameni pe care-i face să-şi dorească să fie, în fiecare zi, mai buni. La 25 decembrie s-a născut cel mai mare Lider din istoria umanităţii: Iisus Hristos”, a postat acesta pe Facebook.

*****

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20506

Publicat de la data dec. 25 2013. Categorii POLITIC.

Zona comentariilor

Meteo în țară

18 octombrie 2019, 10:49
 

N
Ceaţă
12°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 100%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:34
Apus: 18:27
Prognoza 19 octombrie 2019
Zi
 

E
Înnourat
23°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Senin
10°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:00 si 03:00 In zona : Județul Bacău: zona joasă;Județul Galaţi;Județul Vrancea: zona joasă;Județul Vaslui; Se vor semnala : Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m și izolat sub 50 m.
  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 18-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 2 Intre orele : 00:00 si 03:00 In zona : Județul Bacău: Roșiori;Județul Neamţ: Roman, Săbăoani, Roznov, Borlești, Tămășeni, Cordun, Horia, Doljești, Gherăești, Zănești, Podoleni, Rediu, Trifești, Ion Creangă, Sagna, Români, Icușești, Botești, Bârgăuani, Cândești, Mărgineni, Bahna, Secuieni, Ștefan cel Mare, Costișa, Oniceni, […]

Loto

Horoscop

  • 234.543 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team