MH Orchestra în concert: „De la Operă la Operetă ” pe 8 octombrie la Teatrul Național de Operetă și Musical Ion Dacian

În prag de toamnă iubitorii de operă şi operetă sunt invitaţi să se bucure de un eveniment de înaltă ţinută, în care muzica clasică, tradiţia şi eleganţa se îmbină pentru o experienţă unică şi memorabilă!

MH Orchestra prezintă, în premieră, concertul de “De la Operă la Operetă”, o fascinată incursiune sonoră printre cele mai îndrăgite arii şi cele mai aplaudate duete, din lucrări ce se joacă cu casa închisă pe scenele din întreaga lume.

Evenimentul va avea loc pe 8 octombrie de la ora 19.00 la Teatrul de Operetă şi Musical Ion Dacian.

 

Concertul din seara de 8 octombrie va unii printr-o punte a emoţiilor universul amplu şi dramatic al operei cu cel trepidant şi plin de farmec şi culoare al operetei.

Măiestria instrumentiştilor şi aranjamentele orchestrale unice vor purta publicul pe aripile muzicii într-o atmosferă ce o va evoca pe cea din sălile de bal din perioada de aur a muzicii de salon.

MH Orchestra este unica din România ce cultivă şi popularizează tradiţia germană a orchestrei de salon, şi vine în întâmpinarea melomanilor cu un repertoriu variat şi atractiv şi cu ochestraţii inovatoare.

Aranjamentele orchestrale sunt concepute cu respectarea etalonulului muzicii de salon practicat între 1880 şi 1950 şi transpun în acorduri fin nobleţea, eleganţa şi efervescenţa romantică a perioadei.

Biletele se găsesc pe Ticketstore.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.