Mihai Căldăraru a primit din partea Centrului pentru tineret al Municipiului Bucureşti o diplomă de recunoștință!

Directorul Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, Trifu Georgiana, a acordat diploma de recunostinta domnului Mihai Căldararu– Directorul General al  Direcției  Generale  Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS România.

Am acordat o mică distincție, care a constat în înmânarea unei diplome de recunoștință catre domnul Mihai Căldăraru. Prin acest mic semn simbolic ne-am arătat recunoștința pentru implicarea acestuia în activitățile filantrilopice derulate de acesta. Prin aceste mici gesturi si nu numai, CTMB susține toate demersurile prin care tinerii aflati in situatii speciale primesc ajutor.

Iar implicarea si daruirea dlui Căldăraru nu au avut cum să rămână fără măcar un gest prin care să ne arătăm multumirea.

CTMB derulează diverse proiecte si programe pentru tinerii si studentii din Bucuresti cu varste intre 14-35 ani, care sunt gandite si concepute pentru a veni in ajutorul acestora.

Proiectele si programele CTMB vin in ajutorul tinerilor si cred ca cel mai bine ar fi sa le exemplific.

Cel putin pe cateva dintre ele: proiectul Bucuresti, orarul tinerilor activi pe piata muncii este un sprijin adus tinerilor care sunt someri prin acordarea de sprijin pentru a urma cursuri de calificare in vederea angajarii. Si nu numai partea aceasta este acoperita, pentru ca, daca vor reusi sa se angajeze in domeniul in care au absolvit respectivele cursuri vor putea accesa si o subventie de pana la 2700 lei.

Un alt proiect ar fi Elle New Media School, prin care tinerii pasionati de social media au putut afla, de la specialisti in domeniu cum pot ajunge sa-si câștige traiul din aceste retele.
Iar cel mai asteptat program al nostru, CTMB HUB este singurul program prin care o administratie publica a reusit sa dezvolte un hub in parteneriat cu ONG urile.

Prin acest program ONG-uri si asociatiile de tineri si studenti vor beneficia de spații utilate pentru a-si desfasura activitatea, dar vor beneficia si de consultanta in diverse domenii, precum etica, leadership, contabilitate, juridic, s.a.

Mulțumesc din tot sufletul meu doamnei Georgiana Trifu, Director General  al  Centrului Pentru Tineret al Municipiului București, pentru Diplomă de recunoștință!  declarat Mihai Căldăraru, Directorul General al  Direcției  Generale  Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS România.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.