Minunea dansului spaniol, așa cum îl numește presa internațională, Eduardo Guerrero, vine la București pe 26 mai 2022

Aclamat și adulat de public, cu articole excepționale în presa din SUA, Marea Britanie, Olanda etc. Eduardo Guerrero este un dansator cu o energie trepidantă și o expresivitate incredibile.

Supranumit și regele flamenco-ului modern, cariera și faima sa internaționale au explodat odată cu Trofeul cîștigat la Festivalul de la Cadiz, în 2017.

Guerrero a sudiat dans clasic și contemporan la Conservatorul din Cadiz și a dansat pe scenele celor mai importante teatre și festivaluri din lume, din California la Londra, de la Bogota la Toronto sau Amsterdam.

“…Guerrero și-a creat un stil unic, clădit pe o tehnică fără cusur și o estetică contemporană“. El este recomandat de revista Dance drept unul dintre cei mai importanți dansatori ai scenei internaționale.

“…Coregrafia sa este modernă și curajoasă… Guerrero nu își fixează limite pentru că nu are nevoie de ele. El dansează imposibilul“ – îl descrie revista Flamenco Divino.

 “… este brutal, radical… Dansează cu furie dezlănțuită… Uneori gol și sălbatic. Dar acest dansator de flamenco nu își pierde niciodată eleganța și stilul care îl caracterizează.

Spectacolul “Faro” propune o călătorie imaginară către 17 faruri de pe coastele spaniole, o demonstrație temperamentală a mai multor stiluri de flamenco, acompaniată de un grup de muzicieni de elită.

Guerrero (traducerea numelui în spaniolă este „războinicul’) vine insoțit de o tânără dansatoare și coregrafă de excepție, Maria Moreno, care și-a câștigat deja o faimă internațională.

Compania Eduardo Guerrero vine în România, împreună cu vedeta care îi dă și numele, cu doi chitariști de excepție, doi soliști vocali extraordinari și o dansatoare celebră deja în Europa, pentru spectacolele personale: Maria Moreno.

Echipa tehnică este de prim rang, iar artiștii și tehnicienii se armonizează spectaculos sub bagheta regizoarei – și manager totodată – de mare succes la rândul ei: Clara Castro.

Tensiunea, ritmul, intensitatea și viteza acestui spectacol fac din el probabil cel mai important eveniment cultural al primăverii din București.

Biletele se pot cumpăra pe salapalatului.ro; eventim.ro; vivabilet.ro; entertix.ro și iabilet.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.