Mixit împlinește 14 ani și lansează ediția limitată Colecția artiștilor

Mixit, compania cehă care oferă amestecuri de cereale și snack-uri sănătoase, împlinește 14 ani de la înființare. Pentru a marca acest moment, compania lansează Colecția artiștilor în ediție limitată.

Colecția include trei tuburi desenate cu măiestrie de tineri artiști talentați.

Aceste creații unice evocă momente plăcute din copilărie, invită oamenii să se plimbe prin natură și subliniază și valorile și tradiția Mixit de a combina gustul delicios cu beneficiile nutriționale.

Primul tub, numit Animale din pădure, este creat de Magdalena Konečná și este primul tub Mixit pictat cu acuarele.

Îmi place să merg în pădure și de acolo vine inspirația pentru tubul aniversar Mixit. Frumusețea pădurii, animalele, florile de câmp și ingredientele din portofoliul Mixit, dacă veți căuta puțin, pot fi găsite pe tub. Am vrut ca imaginea de pe tub să nu se demodeze rapid și sper că de fiecare dată când te uiți la ea vei găsi ceva nou”, spune Magdalena Konečná despre creația sa.

Petrecerea pisicilor este un tub creat de Markéta Šmalcová, artistă cunoscută pentru ilustrația digitală și, în special, ilustrația cărților pentru copii.

Oportunitatea de a crea un tub pentru marca mea preferată, Mixit, a fost extrem de atractivă și nu a trebuit să caut departe pentru inspirație, deoarece oferta lor largă de fructe variate, nuci și alte bunătăți irezistibile mi-a ghidat mâna în timpul creării,” adaugă Markéta, care se dedică și studiului limbilor străine în timpul liber.

Pajiștea de vară este cel de-al treilea tub din colecție. A fost creat de Dominika Nováková și transportă fiecare persoană la bunica în vacanță.

Am ales ceea ce toți cunoaștem: flori înflorite, fructe, ceva din pădure, ceva din câmp, căsuțe din povești. M-am inspirat și din compoziție, așa că nu lipsesc căpșunile, floarea de cicoare și fructul pasiunii,” spune Dominika.

Toate cele trei tuburi conțin un mix delicios și sănătos de granola plină de fibre de cicoare, mini fursecuri crocante, caju, migdale și fructe liofilizate: căpșuni și fructul pasiunii, completate de ciocolată fină.

Acest amestec perfect echilibrat oferă o experiență gustativă inedită și beneficii nutriționale esențiale pentru o zi plină de energie.

Ne bucurăm enorm să sărbătorim 14 ani de când am pornit pe acest drum minunat. În toți acești ani, am fost dedicați să oferim clienților noștri nu doar produse de calitate, ci și momente de bucurie și sănătate. Lansarea acestei ediții limitate de tuburi aniversare este modul nostru de a mulțumi comunității Mixit pentru sprijinul lor continuu,” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Creativitatea și pasiunea sunt inima Mixit. Colaborarea cu acești tineri artiști talentați reflectă angajamentul nostru de a aduce inovație și frumusețe în fiecare produs pe care îl creăm. Suntem entuziasmați să împărtășim aceste opere de artă cu clienții noștri și să continuăm să inspirăm alegeri sănătoase și delicioase. Pentru noi, Mixit este mai mult decât un brand – este o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori de sănătate și vitalitate” a adăugat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Mixit s-a lansat în 2010 în Cehia, extinzându-se ulterior în Slovacia, Polonia, Ungaria și România (decembrie 2020). De-a lungul timpului compania a fost răsplătită cu premii importante în Cehia – locul 3 la categoria Inspirația Anului în Cehia, EY start-up-ul anului 2015, premiul întâi în competiția Magazinul Online al Anului 2018 –, iar  în 2019 a obținut certificatul HACCP (standardul internațional de management al calității alimentelor).  Împreună cu ai săi clienți, Mixit a sprijinit și multe ONG-uri, iar în martie 2020 a oferit #energiepentrumedici, asistente și cadrelor medicale din spitale în timpul pandemiei (în Cehia). În 2021 a oferit ajutor asociațiilor Člověk v Tísni (People in Need) și ADRA la începutul conflictului din Ucraina. În 2023, câștigătoarea concursului Masterchef, Veronika Besky Beskydiarová, a devenit parte din familia Mixit și a ajutat la crearea unui mix pentru mame. Compania lansează produse noi în fiecare an, inclusiv Calendare de Advent și de Paște.

Despre Mixit

Mixit este un magazin online în care clienții își crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate și nucile preferate.

În prezent pe site există peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, semințe, precum și delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include și amestecuri deja pregătite, create de nutriționiști, dar și ingrediente speciale pentru persoanele care suferă de boala celiacă sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un conținut de ciocolată neagră de calitate 70%, îmbogățită cu fructe liofilizate și nuci sănătoase. Pe site se găsesc și Mixitka, batoane de müsli, băuturi pudră, mixuri sărate de alune și brânzeturi. Întrucât Mixit consideră că și ambalajul este de o importanță deosebită, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personală din punctele Packeta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.