"Mugur Isărescu şi invitaţii săi" – eveniment cu tradiţie

Finmedia şi Banca Naţională a României organizează ediţia a XI-a a evenimentului „Mugur Isărescu şi invitaţii săi”. Demarat în urmă cu un deceniu, evenimentul de tradiţie organizat de FinMedia şi Banca Naţională a României pare să fi împrumutat câte ceva din longevitatea demnitarului român în jurul căruia s-au cusut numeroase poveşti interesante.

Nici căldura toridă, nici programul mai mult decât încărcat al Guvernatorului (născut, trebuie să spunem, în plin anotimp canicular) nu au împiedicat derularea acestui eveniment atât de aşteptat de toată lumea. Rând pe rând, la masa ilustrului Guvernator au luat loc personalităţi marcante ale industriei financiar-bancare şi mediului de afaceri din România. Iar la momentul în care s-au ridicat de la locul cu pricina s-au declarat mai bogaţi, în sensul gurativ al cuvântului, convinsi ca au dat audienţei ce au mai bun, dar au si primit la fel de multe.

Fie ca a fost vorba de inflaţie, de crestere economica, rezerve valutare sau curs de schimb, manifestarea a fost an de an la fel de interesanta, aducând raze de lumina într-un ocean înceţoşat al unei Românii mereu aflate în tranziţie. Suntem cuprinsi cu toţii de aceeasi frenezie, asteptând cu nerabdare sa aflam tema ce va fi dezbatuta si cine vor fi, de aceasta data, cei care vor asigura desfasurarea intenselor dezbateri.

Tema va fi propusă de Mugur Isărescu, Guvernator al Băncii Naţionale a României, iar dezbaterile vor avea loc în cadrul unei mese rotunde la care vor lua parte invitaţi de onoare, specialişti din domeniul financiar-bancar.

La acest eveniment, moderat de Guvernatorul Băncii Naţionale a României, vor participa invitaţi speciali: analişti financiari, specialişti din domeniul financiar-bancar, consultanţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi academic, presa de specialitate. Se estimează prezenţa unui numar de 150 participanţi.

Program desfăşurare eveniment:

10:30 – Welcome cofee şi înregistrare
11:00 – Masa rotundă – Perspectiva economică a României
13:00 – Închiderea evenimentului. Concluzii
13:15 – Cocktail oferit de Banca Naţională a României

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.