Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

"Mugur Isărescu şi invitaţii săi" – eveniment cu tradiţie

Publicat: marți, 23 iulie 2013

Finmedia şi Banca Naţională a României organizează ediţia a XI-a a evenimentului „Mugur Isărescu şi invitaţii săi”. Demarat în urmă cu un deceniu, evenimentul de tradiţie organizat de FinMedia şi Banca Naţională a României pare să fi împrumutat câte ceva din longevitatea demnitarului român în jurul căruia s-au cusut numeroase poveşti interesante.

Nici căldura toridă, nici programul mai mult decât încărcat al Guvernatorului (născut, trebuie să spunem, în plin anotimp canicular) nu au împiedicat derularea acestui eveniment atât de aşteptat de toată lumea. Rând pe rând, la masa ilustrului Guvernator au luat loc personalităţi marcante ale industriei financiar-bancare şi mediului de afaceri din România. Iar la momentul în care s-au ridicat de la locul cu pricina s-au declarat mai bogaţi, în sensul gurativ al cuvântului, convinsi ca au dat audienţei ce au mai bun, dar au si primit la fel de multe.

Fie ca a fost vorba de inflaţie, de crestere economica, rezerve valutare sau curs de schimb, manifestarea a fost an de an la fel de interesanta, aducând raze de lumina într-un ocean înceţoşat al unei Românii mereu aflate în tranziţie. Suntem cuprinsi cu toţii de aceeasi frenezie, asteptând cu nerabdare sa aflam tema ce va fi dezbatuta si cine vor fi, de aceasta data, cei care vor asigura desfasurarea intenselor dezbateri.

Tema va fi propusă de Mugur Isărescu, Guvernator al Băncii Naţionale a României, iar dezbaterile vor avea loc în cadrul unei mese rotunde la care vor lua parte invitaţi de onoare, specialişti din domeniul financiar-bancar.

La acest eveniment, moderat de Guvernatorul Băncii Naţionale a României, vor participa invitaţi speciali: analişti financiari, specialişti din domeniul financiar-bancar, consultanţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi academic, presa de specialitate. Se estimează prezenţa unui numar de 150 participanţi.

Program desfăşurare eveniment:

10:30 – Welcome cofee şi înregistrare
11:00 – Masa rotundă – Perspectiva economică a României
13:00 – Închiderea evenimentului. Concluzii
13:15 – Cocktail oferit de Banca Naţională a României

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=10513

Publicat de la data iul. 23 2013. Categorii FINANȚE - BĂNCI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

10 decembrie 2019, 19:26
 

NE
Ceaţă
4°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 5°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:41
Apus: 16:36
Prognoza 11 decembrie 2019
Zi
 

ENE
Precipitaţii
7°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 0
Noapte
 

NE
Precipitaţii
4°C
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 14 km/h
max. UV-Index: 0
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 10-12-2019 Ora : 13 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 13:00 si 15:00 In zona : Județul Bacău: Bacău, Sascut, Răcăciuni, Mărgineni, Cleja, Faraoani, Gârleni, Podu Turcului, Luizi-Călugăra, Răchitoasa, Căiuți, Corbasca, Nicolae Bălcescu, Stănișești, Buhoci, Filipești, Horgești, Letea Veche, Orbeni, Glăvănești, Motoșeni, Pâncești, Urechești, Parincea, Valea Seacă, Săucești, Măgura, […]

Loto

Horoscop

  • 247.802 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team