Namaste 2018

În perioada 3-15 iulie 2018,, va avea loc o ediție aniversară a Festivalului “Namaste India”, evenimentul care prilejuiește întâlnirea românilor cu bogăția și diversitatea culturii indiene. Ediția cu numărul 10 a festivalului va avea loc într-un format extins, atât în București, cât și în alte cinci orașe din țară: Oradea, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Pitești.

9 iulie 2018, ora 19:00, Teatrul Elisabeta, București

Spectacol de muzică clasică și dans clasic

Pe data de 9 iulie, veți avea șansa de a participa la un spectacol extraordinar de muzică clasică și dans clasic, prezentat de opt artiști de renume.

În aceeași seară, veți putea asculta o fascinantă îmbinare a două instrumente de suflat, clarinetul și flautul de bambus, în interpretarea duetului tată-fiu, Gopal și Bhaskar Das.

În a doua parte a serii, Kuchipudi, unul din cele opt stiluri de dans clasic indian, va fi prezentat pentru prima dată la noi în țară de maestra Vyjayanthi Kashi, însoțită de patru studenți ai școlii de dans Shambhavi, printre care și fiica ei, Prateeksha Kashi.

Biletele pot fi cumpărate din librăriile Humanitas, Cărturești, Librăria Franceză Kyralina, Cinema Elvira Popescu, Magazinele Vodafone, Germanos, Orange, casieria Teatrului Elisabeta

EVENTBOOK: https://goo.gl/Y1YuTo
BILET: https://goo.gl/72HdmV
EVENTIM: https://goo.gl/LDnQga

14-15 iulie 2018, Casa Universitarilor

Eveniment Expozițional

În perioada 14-15 iulie, împreună cu partenerii noștri, vă invităm să participați la numeroasele activități ce vor avea loc în aer liber, în curtea și grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr 46): expoziție cu vânzare de produse indiene, mâncare tradițională, cursuri de yoga, consultații și prezentări oferite de medici ayurvedici, povești de călătorie și materiale turistice, cărți, arta îmbrăcării sari-ului, pictură cu henna, ateliere de dans, cursuri introductive de limbi indiene, ateliere de creație pentru copii, etc. Programul detaliat va fi anunțat la începutul lunii iulie.

Notați în calendar perioada festivalului și rămâneți disponibili pe 9, 14 și 15 iulie pentru a vă bucura de culoarea și farmecul unei veri indiene … în București.

Festivalul “Namaste India”, ediția a X-a, este organizat de Centrul Cultural “Rabindranath Tagore”, cu sprijinul Ambasadei Indiei la București, al ICCR (Consiliul Indian pentru Relații Culturale) și al Incredible India – Oficiul pentru Turism din Frankfurt.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.