Năstase, despre dosarul cu cartuşele și micul genocid

Fostul premier Adrian Năstase a explică, joi, într-o postare pe blogul său, de ce nu a luat nicio reacție în ce privește urmărirea sa penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și nici în privința motivației DNA trimisă către Curtea Supremă în dosarul ”Zambaccian”.

„Poate că unii dintre voi s-au întrebat de ce nu am comentat deschiderea, acum, a dosarului cu cartuşele sau de ce DNA a trimis la Curtea Supremă, în aceste zile, motivarea recursului în dosarul “Zambaccian”. Simplu. Am considerat că este vorba de coincidenţe. În plus, având dreptul să deţin pentru armele mele, de diferite calibre, câteva mii de cartuşe, ceea ce mi-ar fi “permis”, în ultimii 20 de ani, să organizez un mic genocid, ceea ce nu s-a întamplat, m-am gândit că, de fapt, unii au regretat că în seara de 20 iunie nu am folosit decât un singur cartuş din cele 400 din calibrul 38 special”, scrie Năstase.

Proaspăt eliberat din închisoare, Adrian Năstase este umărit penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce polițiștii au descoperit în casa sa mai multe cartușe decât prevede legea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.