Neam de Războinici (Warriors Blood) by Remus CERNAT (38)

EXCLUSIVITATE 

Românul este neam de războinici! România este tărâm sfânt!…încă de la Facere!

Dar războinicia românului este ușor paralizată, sau sedată, sau adormită de ”beneficiile” ultratehnologiei, ultramodernismului, ultraprogresismului și a libertății extrem de Prost înțelese.

Războinicia românului este aproape în comă, cum și sfințenia României este șifonată, pătată, aproape batjocorită…

Căci, din păcate, nu există pădure fără uscăciuni; dar uscăciunile sunt puține, neputincioase, găunoase, chiar dacă extrem de sonore, cu un tupeu incredibil de obraznic, cu o prezență pestilențială, execrabilă, cadaverică, parcă premonitorie!

Plata se apropie! … totul se plătește pe lumea asta, începând din această viață și sfârșind cu viața viitoare, cea Veșnică (căci nu există încarnare, Evrei 9:27 – ”și așa i-a fost dat omului, o dată să moară, după care să vină Judecata”).

O Veșnicie în IAD! … și când te gândești că un minut în iad, durează cât un an pământesc, parcă nu se mai termină durerea insuportabilă; iar un an în RAI trece ca o oră pe pământ, atât de repede a trecut, deși ai fi vrut să mai dureze…

Toate cozile de topor vor sfârși ca așchii de aprins Propriul foc ce va încălzi Propriul Cazan cu Smoală!!!

Căci războinicia românului e într-o stare latentă! Românul este răbdător. Încă nu s-a umplut paharul. Mai sunt câteva picături!

Și toate Țepele lui Țepeș vor fi din nou roșii, iar conveierele vor alimenta din plin abatoarele pentru trădători!!!

Fiindcă scutul românului este Iisus Hristos, Cel în Treime Sfântă Slăvit, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt!

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

 

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta decorativă.

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte aparent, toate având Morala Ortodoxă!

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă.

Ca pictor-sculptor-artist decorativ sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită!

Sper să vă schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri …

Apropo, cei care căutați arta progresistă, New Age, dadaistă etc. o să vă plictisiți de Moarte!

Fascicole infime de erotism? Ei, cam da, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !”, doar am fost dansator exotic. Sper că nu am scăpat nimic trivial, căci acum sunt omul Lui! Amin! 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.