Necrolog Liviu Necşulescu – fondatorul Jidvei SRL, cea mai mare companie din România de pe piaţa vinurilor

În după amiaza zilei de luni, când, poporul nostru creștin ortodox sarbatoreste marele eveniment al celor 40 de mucenici, din data de 9 martie 2021, s-a stins din viața, un mare Dobrogean, contemporan cu noi, conationalii lui. Un om de isprava, ne-a părăsit și a plecat la ceruri, la o vârsta de-a dreptul de senectute, 90 de ani.
Este nimeni altul decât excelentă sa Domnul Liviu Necsulescu fondatorul Companiei Jidvei. Mediul de afaceri din Alba, a pierdut, un om care a ridicat onoarea judetului, prin performanta deosebita de a fi ridicat brendul „Jidvei” la valoarea de producătorul de vin, numarul 1 în Romania. El este o pierdere și pentru mii de oameni din zona celor 2 Tarnave, cărora le-a pus pe masa de zi cu zi o pâine și a ajutat copiii din zona Podgoriei sa poată sa meargă la școala.
Unul din cel mai vechi producători de vinuri din Romania Jidvei, a fost readus la viața de acest om deosebit, domnul Liviu și fiul lui, Claudiu și a urcat pe cele mai inalte trepte ale acestui business asta după perioada grea din anii 90. A fost un om de toată isprava, un inginer agronom, dedicat și implicat pentru performanța propriului business. A retehnologizat și s-a implicat direct, într-o producție competitiva și compatibila cu alte branduri internaționale, în fata cărora, la concursurile de vinuri internaționale, renumita marca Ana-Jidvei, a obținut de multe ori cea mai înaltă distinctie, respectiv medalia de aur.
A fost unul din importantiimembri ai OADO, Comisar șef de drepturile omului al Organizatiei pentru Apărarea Drepturilor Omului (OADO), participant activ și membru cotizant, în apărarea drepturilor omului din zona Alba, dar și din Romania. Nu te vom uita niciodată, dragul nostru Liviu. Noi suntem siguri ca moștenirea ta va fi dusa pe culmi și mai inalte de către un alt om minunat, fiul tău, Claudiu Necsulescu, dar și de cele două fiice ale lui, Maria și Ana, nepoatele acestui mare om, faima acestei munci de o viața.
Condoleanțe familiei indoliate, și fie ca Bunul Dumnezeu sa îl ia în Imparatia Cerului și sa îl țină în grija lui veșnica. Regrete eterne, pentru tine, Liviu Necsulescu, omul și prietenul nostru drag, care vei rămâne în memoria mintii noastre tot ata cât vom trai și noi.

Presedinte Fondator OADO

Prof. Univ. Dr. Florentin SCALETCHI

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.