Noaptea Dansului la Zilele Bucureștiului: Bucureștiul Dansează, pe 23 septembrie, în fața Muzeului de Istorie

La o lună de la prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din Capitală, Noaptea Dansului, Bucureștiul dansează din nou, de data aceasta, pe 23 septembrie, în fața Muzeului Național de Istorie, de la ora 17:00 la ora 20:00.

Pe 23 septembrie, ne întoarcem pe Calea Victoriei și sărbătorim Zilele Bucureștiului prin dans. Vor participa peste 200 de dansatori de la peste 15 școli de dans.

Ne vom bucura impreună de peste 10 stiluri de dans și vom crea magie de ziua Bucureștiului.  În zona din fața Muzeului Național de Istorie, dansatorii au pregătit momente de dans inedite, flash-mob-uri, community dance, momente de interacțiune cu trecătorii, astfel că energia și emoția se vor transmite tuturor participanților.

Programul va fi disponibil în zilele următoare pe site-ul noapteadansului.ro și pe paginile de socializare (Facebook și Instagram) dedicate evenimentului – https://www.facebook.com/NoapteaDansului/.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului Străzi Deschise – Promenadă Urbană, organizat de Primăria Municipiului București, prin Direcția de Cultură, Învăţământ, Turism a Municipiului Bucureşti, alături d ARCUB– Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti şi Proedus – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

La prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat dansului din Capitală, „Noaptea Dansului”, ce a avut loc pe 26 august, au luat parte peste 50 de școli de dans și 2000 de dansatori ce au transformat Calea Victoriei în cel mai mare ring de dans, creând o atmosferă unică de fiesta urbană.

“Muzica reprezentativă a Jandarmeriei române” a fost prezentă la eveniment cu muzică de promenadă ce a încântat publicul preț de 30 de minute; Artiștii plastici de la “Urban Sketchers” au fost prezenți la Cercul Militar, schițând în timp real corpurile în mișcare; Artiștii sprijiniți de Novel’a Events au oferit un live art show și au expus lucrări în care dansul este punctul de atracție.

“ ” este un proiect Creator Media Team, coordonat de ̦ ̦ ce își propune dezvoltarea comunității de dans și promovarea dansului ca artă urbană.

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.