Noi programe de perfecţionare în oferta ANFP

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) lansează o nouă invitaţie adresată resurselor umane din administraţia publică de a participa la programe de perfecţionare.
În scopul îndeplinirii atribuţiilor ce îi revin, ANFP asigură continuitatea formării şi perfecţionării profesionale pentru personalul din administraţia publică.
În acest sens, semestrial, ANFP aduce în atenţia celor interesaţi o ofertă atractivă de programe de perfecţionare. Tematicile sunt variate, adaptate nevoilor de formare ale personalului din administraţia publică, stabilite în acord cu schimbările legislative, flexibile, lăsând astfel şi posibilitatea furnizării de programe la cererea instituţiilor publice.
Desfăşurate în parteneriat cu organizaţii cu renume în domeniu, utilizând cele mai moderne abordări pentru educaţia profesională a adulţilor, programele se finalizează prin obţinerea de Certificate de absolvire, recunoscute şi necesare în administraţia publică sau Certificate de absolvire acreditate de Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) pentru diverse ocupaţii.
Totodată, serviciile de formare oferite de ANFP sunt certificate ISO 9001/2008, prin Sistemul de Management al Calităţii.
Pentru trimestrul al doilea al acestui an se regăsesc în oferta noastră programe precum:
• Sistemul financiar bugetar;
• Aplicarea Noului Cod Civil şi a Noului Cod de Procedură Civilă;
• Managementul resurselor umane şi aspecte privind salarizarea;
• Gestionarea eficientă a proiectelor cu finanţare europeană;
• Achiziţii publice;
• Implementarea standardelor de control intern/ managerial la nivelul instituţiilor publice;
• Programe de perfecţionare în domeniul informaticii.
ANFP răspunde şi nevoilor de formare ale aleşilor locali prin organizarea de programe de perfecţionare destinate acestora.
Informaţii detaliate despre întreaga ofertă, costuri, durata şi locaţia programelor sunt disponibile pe website-ul www.anfp.gov.ro, la secţiunea “Formare şi Perfecţionare”.
„Performanţa în administraţie se obţine cu oameni bine pregătiţi, de aici preocuparea noastră continuă de a oferi programe de perfecţionare tot mai atent gândite, adaptate nevoilor instituţionale, astfel încât să contribuim la modernizarea activităţii în acest sector ”, este mesajul preşedintelui ANFP, Eugen COIFAN.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.