NON semnează procesul de rebranding Elsaco

NON a asistat Elsaco într-un proces de rebranding finalizat în martie 2013. Elsaco este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru companii de utilități din România, cu o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro în 2012, un număr de 570 de angajați și operațiuni derulate în România, Rusia, Qatar, Dubai, Africa de Sud, Egipt și Polonia.

Procesul a rezultat din necesitatea unei repoziționări a companiei. Elsaco a evoluat în ultimii ani într-un integrator de soluții pentru eficiență energetică de la producător până la utilizatorul final. Cu toate acestea, segmentele de activitate care generau cele mai puternice asocieri de brand la demararea proiectului ocupau mai puțin de 5% din totalul veniturilor realizate și nu fac parte din perspectiva strategic.

Procesul de rebranding a demarat în urmă cu un an și a presupus parcurgerea tuturor etapelor metodologice specifice – cercetare internă, concurențială și a publicurilor, analiză de categorie, strategie, creație și implementare. Soluția adoptată folosește elemente grafice spectaculoase menite să ajute la creșterea notorietății și vizibilității brandului (brand awareness) și să creeze noi asocieri de brand pentru Elsaco, orientate spre obiectivul final al activității sale – eficiența energetică.

”Compania noastră a crescut constant și sănătos în cei 19 ani de la înființare. Am investit în oameni, soluții și produse competitive. Am trecut în mod natural de la stadiul de partener român de încredere, la cel al jucătorului internațional de renume. Iar acum, am simțit că este momentul schimbării imaginii noastre pentru a marca accesul companiei Elsaco către un alt nivel de dezvoltare. Suntem printe cei mai importanți jucători din România pe piața serviciilor de consultanță, proiectare, execuție și exploatare a instalațiilor termoenergetice. Prin lucrările realizate în țară am reușit să creștem calitatea serviciilor pentru mai bine de 5 milioane de români. Noul nostru brand va reflecta creșterea companiei noastre, forța și seriozitatea Elsaco”, declară Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație Elsaco.

NON a asistat Elsaco la implementarea noi identități de brand în medii tradiționale și digitale. Între aplicațiile realizate până acum se numără tipărituri, un nou site corporate, intranet cu centru de brand, signalectică fixă și mobilă, materiale de suport pentru târguri și expoziții, papetărie, obiecte promoționale și uniforme de lucru.

Despre Elsaco

Înfiinţată în 1994, Elsaco este una dintre cele mai importante companii româneşti din domeniul eficienței energetice. Compania este lider în segmente cheie ale pieţei româneşti de servicii destinate companiilor de utilități. Printre partenerii Elsaco se numără Itron, Danfoss, Wilo, General Electric și Brunata.

Despre NON

NON este un studio de design și inovație cu sedii în Iași-România și Antwerp-Belgia. Prin soluțiile pe care le oferă design-ul căutăm să rezolvăm probleme de business. Realizăm experiențe de brand, produse și servicii noi. Printre clienţii noștri se numără Haribo, Opel, Viessmann, Petrocart, Laboratoires Biostase, Revela, Compass Group, Belgian Ice Cream Group, Jupiter City Mall, Rivium Galeria Mall, Maxipress, Commerg, VDM Finance, Pastridor, Carflow.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.